Σπάρτη: Παίρνει άδεια. Εκκρεμούν δύο προσφυγές, τι ειπώθηκε στην εκδίκαση

Η Σπάρτη παίρνει όπως όλα δείχνουν και ξεκινά να φτιάχνει την ομάδα της περιόδου 2017-18.

Θετική είναι η απόφαση της επιτροπής εφέσεων για τους Άρη, ΟΦΗ, Σπάρτη και Αιγινιακό.

Την άδεια για το πρωτάθλημα της Football League τη σεζόν 2017-18 πήραν, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό LIbero 107.4 οι Άρης, ΟΦΗ, Σπάρτη και Αιγινιακός. Αντίθετα, δεν εξασφάλισαν την αδειοδότηση ο Πανσερραικός, που δεν είχε καταθέσει έφεση, η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και ο Κισσαμικός. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελευσίνα δεν είχε πληρώσει το παράβολο, ενώ οι ΑΟΧ και Αχαρναϊκός δεν είχαν καταθέσει καν φάκελο. Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για να επαληθευτούν οι πληροφορίες.

Η διοίκηση των Λακώνων τα βρήκε με τον Δημήτρη Σιώπη, ενώ οι Τάσος Παπαχρήστος και Μανώλης Ροβίθης τελικά δεν συναίνεσαν να αποσύρουν την προσφυγή, καθώς δεν δέχτηκαν τον διακανονισμό.

Σύμφωνα με το football league news διαβάστε τι ειπώθηκε στην εκδίκαση των προσφυγών:

Για την υπόθεση του Τάσου Παπαχρήστου η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ υποστήριξε ενώπιον της Α’ ΕΕΟΔ πως: «Έχει ζητήσει δύο φορές αναβολή ο κύριος Νικόλαρος και δύο φορές είπα πως θα εξοφλήσει, αλλά έως τώρα αυτό δεν έχει συμβεί». Τι απάντησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος; «Δεν δέχονται τη ρύθμιση. Τους είπε να δώσω μία προκαταβολή πριν το δικαστήριο και να κάνουμε διακανονισμό, αλλά μου είπαν ότι θα χάσουν τα λεφτά τους. Πρότεινα να δώσω μετρητά και μετά δύο δόσεις. Ο Σιώπης συμφώνησε, οι άλλοι δύο όχι».

«Από την προηγούμενη εκδίκαση έλεγε ο κύριος Νικόλαρος πως θα συμφωνήσουν», σημείωσε η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ και τόνισε: «Επιβεβαιώνω ότι έχει συμφωνήσει ο Σιώπης». Για τον Παπαχρήστο ο πρόεδρος της ΠΑΕ υπογράμμισε πως: «Αν έβαζα έναν μισθό μία ημέρα πριν δεν θα μπορούσε να κάνει προσφυγή. Κατέθεσα 566 ευρώ, αλλά μετά δεν την απέσυρε». Σημειώνεται πως σύμφωνα με μάρτυρα, οι οφειλές προς τον Παπαχρήστο είναι 4.151 ευρώ, με την ΠΑΕ να καταθέτει υπόμνημα ως την Παρασκευή (27/07).

Η υπόθεση του Σιώπη αναβλήθηκε για τις 28 Αυγούστου με την προοπτική ότι έως τότε θα έχει εξοφληθεί, ενώ για τον Μανώλη Ροβίθη με τον οποίο δεν υπάρχει συμφωνία τονίστηκε από μάρτυρα του ΠΣΑΠ ότι του οφείλονται 2.650 ευρώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης