Σπάρτη: Επιχειρηματίας καταθέτει πρόταση εξαγοράς της ομάδας!

0
177

*Ήρθαμε σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψουμε το όνομα του πριν να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και πριν διασφαλίσει ότι όλη η διαδικασία θα γίνει με σεβασμό απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της Λακωνίας,  παρ’ όλα αυτά, μας είπε λίγα λόγια για το πλάνο του.

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτε κατά κύριο λόγο στον χώρο του διαδικτύου αλλά διατηρεί και κάποια καταστήματα μαζικής εστίασης, είναι σίγουρος ότι μπορεί να βγάλει την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ από την δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται.

Το πλάνο του που θα γίνει γνωστό άμεσα (εντός των επόμενων 5-6 ημερών)  στην διοίκηση και στους φίλους της Σπάρτης, περιλαμβάνει όχι μόνο την εξαγορά των μετοχών, αλλά και την ολοκληρωτική διαχείριση της ΠΑΕ από μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων που ήδη βρίσκονται στο πλευρό του.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το πολύ σε 10 ημέρες από την μεταβίβαση των μετοχών, θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός από τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν,  θα υπάρξει συνεργασία για αρχή με ομάδα της Superleague αλλά και ομάδα της Seria A (Ιταλίας) για να αποκτηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές σαν δανεικοί και να μπορέσει η ομάδα να έχει ένα πλήρες ρόστερ. Ένα ρόστερ που θα είναι αρκετό να πλασάρει την Σπάρτη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Όσο αφορά το τεχνικό τιμ, ο προπονητής θα έρθει στην ομάδα με τους συνεργάτες του και θα είναι ένας άνθρωπος με μεγάλες εμπειρίες από Superleague και εξωτερικό.

Στην ερώτηση μας που αφορά τις ακαδημίες, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, μας είπε ότι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την οργάνωση των ακαδημιών, έχουν μεγάλη γνώση και εμπειρία στο κομμάτι αυτό μιας και έχουν παραστάσεις από ακαδημίες ομάδων Α΄ εθνικής κατηγορίας.

*Ο επιχειρηματίας δεν θέλησε ακόμα να δημοσιοποιήσουμε το όνομα του έως ότου καταθέσει την πρόταση του στην διοίκηση της ΠΑΕ και τόνισε για μια ακόμα φορά, ότι η κίνηση του αυτή θα γίνει με απόλυτο σεβασμό απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της Λακωνίας και απέναντι στους ανθρώπους που έχουν φτάσει την ομάδα σε αυτή την κατηγορία με πολύ κόπο και πολύ δουλειά. ‘’Δεν μου αρέσουν καθόλου οι άνθρωποι <<φωτοβολίδες>> ‘’ μας είπε ο ίδιος εννοώντας τους ανθρώπους που ανακατεύονται με ποδοσφαιρικές ομάδες με σκοπό το γρήγορο και πολλές φορές παράνομο κέρδος. Αντιθέτως θέλει να φτιάξει μια ομάδα με γερές βάσεις που θα εξαρτάτε από τις ακαδημίες και το τμήμα μάρκετινγκ που θα προσελκύει χορηγούς.

**Γνωρίζοντας τον επενδυτή καλύτερα, καταλάβαμε ότι έχει όχι μόνο το οικονομικό εκτόπισμα, αλλά και τις γνώσεις  για να αναλάβει και να ‘’τρέξει’’ την ομάδα με μεγάλη επιτυχία.

Μακάρι να δούμε κάποια κίνηση από πλευράς του που μπορεί μέσα σε λογικά πλαίσια να βοηθήσει την ομάδα.

ΠΗΓΗ: taklin.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης