Διακρίσεις Δημητρόπουλου, Χριστάκου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας εφήβων

Η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας βρέθηκε από 18 έως 23 Ιουλίου στην πόλη Ανάντια της Πορτογαλίας, εκεί όπου διεξήχθη το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας Νέων – Εφήβων.

Στην εξαμελή αποστολή συμμετείχαν δύο αθλητές από τη Σπάρτη ο Δημήτρης Χριστάκος και ο Βασίλης Δημητρόπουλος μαζί με άλλους δύο αθλητές και τους προπονητές Λάμπρο Βασιλόπουλο και Στέργιο Σαλπαδήμο.

5ος ο Δημήτρης Χριστάκος

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πίστας Εφήβων που γίνεται στην Ανάντια της Πορτογαλίας, έως και την Κυριακή (23/07).

Η Εθνική ομάδα κατέλαβε την 6η θέση στο ομαδικό σπριντ με χρόνο 46΄653’’ και βελτίωσε την περσινή της επίδοση. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ρωσία με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (44’ 460’’) .

Στο αγώνισμα του Σκρατς ο Δημήτρης Χριστάκος (φωτό) κατέλαβε την 5η θέση με πολύ καλή εμφάνιση.

Νικητής στο αγώνισμα αναδείχθηκε ο Τσέχος Ntaniel Babor.

6ος ο Βασίλης Δημητρόπουλος

Συνέχεια των πολύ καλών εμφανίσεων που πραγματοποιεί η Εθνική μας ομάδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας των Εφήβων που γίνεται στην Ανάντια της Πορτογαλίας, έως και την Κυριακή (23/07).

Στο αγώνισμα των 1.000 μ. ατομικής χρονομέτρησης ο Βασίλης Δημητρόπουλος μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση ήταν 6ος, με χρόνο 1.04.599 και ο Κώστας Κωνστάντουρας κατέλαβε την 10 θέση, με 1.05.596, ανάμεσα σε 24 ποδηλάτες.