Ευχαριστώ από τον Νίκο Μηλιάκο προς την ομάδα της Σπάρτης

0
136

O Νίκος Μηλιάκος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Α.Ε. Σπάρτη ως προπονητής της ομάδας νέων και ευχαρίστησε μέσω της ακόλουθης δήλωσης:

Η συνεργασία μου με την ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ έφτασε στο τέλος της μετά από ένα χρόνο. Την περίοδο αυτή προσπαθήσαμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα η οποία πέρασε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο επαγγελματικό μετά από 20 χρόνια. Είχα την υποχρέωση μαζί με τους άμεσους συνεργάτες μου Τρακάκη Αργύρη (γυμναστής), Κονίδη Παναγιώτη (προπονητής τερματοφυλάκων) και Αργείτη Παναγιώτη (Γενικό Αρχηγό) να προπονήσουμε και να οργανώσουμε μια ομάδα που θα έχει άμεση σχέση και σύνδεση με την αντρική. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες που με την βοήθεια ανθρώπων όπως ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Βουζιώτης Γιάννης, ο αντιπρόεδρος Γιαννακόπουλος Άρης και ο Μπάρδης Δημήτρης, τις υπερκεράσαμε και συνεχίσαμε έως το τέλος. Γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παραπάνω για την πολύτιμη βοήθεια.

Επίσης δεν θα ξεχάσω τον άνθρωπο που με εμπιστεύθηκε για την θέση αυτή τον Δημήτρη Καρρά τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΕ. Είναι σημαντικό να πιστεύουν στις ικανότητες σου και να στηρίζουν τις επιλογές σου. Εύχομαι να τους δικαίωσα.

Ακόμα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τα πάντα για να βελτιώνουμε την ποιότητα της ομάδας καθημερινά στην διάρκεια της χρονιάς .

 

Άφησα στο τέλος τον βασικό πυλώνα της επιτυχίας αυτής της ομάδας, κατά την γνώμη μου, τον Σωτήρη Αντωνίου ο οποίος όποτε χρειάστηκα την βοήθειά του είχε να μεταδώσει κάτι ουσιαστικό και να μοιραστεί τις εμπειρίες του μαζί μου. Σωτήρη σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι να φτάσεις εκεί που κοιτάζει το μυαλό σου και όχι τα μάτια σου φίλε.

 

Εύχομαι στον νέο πρόεδρο της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ Δημήτρη Νικόλαρο να οδηγήσει την ομάδα με γνώμονα την περυσινή πορεία και να έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

 

Ευχαριστώ τον κόσμο της πόλης μας για την υποστήριξη στην ομάδα και σε εμένα προσωπικά.