Σπάρτη: Aνακοίνωσε Oικονομόπουλο, Κατσίκη, Παναγιώτου και Ζουλιώτη

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Σπάρτη με τις ανανεώσεις των Οικονομόπουλου, Κατσίκη – όπως σας ενημερώσει το isports.gr πατήστε εδώ– και τις αποκτήσεις των Ζουλιώτη, Παναγιώτου. Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

 

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Δημήτρη Ζουλιώτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Εθνικό Αστέρα, Κόρινθο, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου, Λαμία και Καλλονή. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο με τον Παναγιώτη Κατσίκη. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλον έναν χρόνο με τον Χαράλαμπο Οικονομόπουλο. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αμυντικό Σταύρο Παναγιώτου, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ολυμπιακό Βόλου και Παναιγιάλειο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης