Τσάμπιονς Λιγκ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας–ΑΕΚ: Στη Μόσχα για το θαύμα. Ανάλυση, προγνωστικά

Σιγουριά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, που τη βάζει με το ενάμισι πόδι στα πλέι οφ, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της κυνηγώντας ένα θαύμα η ΑΕΚ.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΑΕΚ

 

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet


*** Ανοδος του άσου από το 1,45 στο 1,55, το διπλό έπεσε από το 7,15 στο 6,15.

*** «VEB Αρίνα» (30.000 θ.), Μόσχα.

Α’ ΜΑΤΣ (ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-2): Η ΑΕΚ φοβήθηκε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι αναμενόταν το παιχνίδι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη εκμεταλλευόμενη και την υπεροπλία της στα στημένα.

https://youtu.be/RR5vnM4Epa4

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ρωσία, Νο. 41): Ο Βίκτορ Γκοτσαρένκο δεν έκρυβε την ικανοποίησή του μετά τη νίκη με 2-0 στο ΟΑΚΑ, ήρθε πιο εύκολα από ό,τι περίμενε και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τα πλέι οφ. Παρέταξε ένα σχετικά σφιχτό σύνολο θωρακίζοντας την αμυντική λειτουργία, κινδύνεψε ελάχιστα ενώ σκόραρε σε δύο στημένες φάσεις.

«Εχουμε ένα καλό προβάδισμα όμως τίποτα δεν έχει κριθεί, πρέπει να εμφανιστούμε το ίδιο σοβαροί και στον επαναληπτικό» το σχόλιο του τεχνικού της ρωσικής ομάδας, παράλληλα ζήτησε άμεση προσγείωση από τους παίκτες του. Ο ίδιος πάντως αποκάλυψε πως ό,τι και αν μηχανευτεί ο προπονητής της ΑΕΚ δεν πρόκειται να τον αιφνιδιάσει αφού την έχει μελετήσει πολύ καλά.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Το Σάββατο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κέρδισε πολύ εύκολα εντός έδρας με 2-0 τη ΣΚΑ, άλλωστε δεν υπήρχε το παραμικρό περιθώριο για γκέλα μετά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Λοκομοτίβ στο ντέρμπι της Μόσχας. Ο Γκοτσαρένκο είχε την ευκαιρία να προβεί σε διαχείριση του ρόστερ, έπαιξαν λίγο Βιτίνιο και Αλεξέι  Μπερετζούσκι.

Δεν έχουν προκύψει προβλήματα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Ακινφέεφ – Β. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι – Φερνάντες, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Τζαγκόεφ, Γκολοβίν –Βιτίνιο, Τσαλόφ.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

ΑΕΚ (Ελλάδα, Νο. 208): Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διεκδικήσει την παρουσία της σε ευρωπαϊκούς ομίλους μέσω των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μετά την εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Ο Μανόλο Χιμένεθ φοβήθηκε υπέρ το δέον τη ρωσική ομάδα, παρέταξε ένα επιφυλακτικό σχήμα χωρίς τη διάθεση του παραμικρού ρίσκου και σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις πλήρωσε την αδυναμία στα στημένα. «Στον επαναληπτικό είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε με υπερηφάνεια και σεβασμό στο σήμα της φανέλας μας. Εχω στη διάθεσή μου πάρα πολύ καλούς παίκτες για αυτό κι αισιοδοξώ» το σχόλιο του Ισπανού τεχνικού που υπεραμύνθηκε των αποφάσεών του.

Εντονη πάντως η δυσαρέσκεια του κόσμου για τις επιλογές του αλλά και την απόδοση ορισμένων πρωτοκλασάτων, η ήττα και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός χάλασαν το πάρτι που είχε στηθεί στις εξέδρες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την έναρξη των έργων για το νέο γήπεδο.

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Εν όψει της ρεβάνς  ο Χιμένεθ προσανατολίζεται να παρατάξει σχήμα με τρεις στόπερ, προβληματίζεται και για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Λιβάγια και Γιακουμάκη. Εκτός ο τραυματίας Γκάλο, πάντα απόντες ο κίπερ Μπάρκας και ο Λαμπρόπουλος, είναι εκτός λίστας ο Μπακασέτας.

Οδεύει προς φιλικό διαζύγιο με τον Αλμέιδα αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, κορυφώνεται το σίριαλ με τον Γιόχανσον που βρίσκεται στο στόχαστρο της Τουλούζ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Ανέστης – Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς – Μπακάκης, Σιμόες, Μάνταλος, Γιόχανσον, Λόπες – Κλωναρίδης, Λιβάγια (Γιακουμάκης).

StoiximanNovibet, VistaBet.grsportingbet

Εκτίμηση isports.gr:  Η πρόκριση έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αγωνιστούν πιο ελεύθερα. Οι αποδόσεις στο over 2.05, γκολ/γκολ 2.10 και στο γκολ/γκολ και over 2,5 γκολ 2.75 αξίζουν να πονταριστούν.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για αναλύσεις και εκτιμήσεις για όλους τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ