Λεωνίδας Γλυκόβρυσης: Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα

0
204

 

H ανακοίνωση του Δ.Σ Λεωνίδα Γλυκόβρυσης για τέσσερις μεταγραφές:

Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να  ανακοινώσουμε την επίτευξη συμφωνίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για  να επιτύχει η ομάδα μας τους στόχου της.

 Ξεκίνημα με τον Γιάννη Γρηγορακάκη τον οποίο καλωσορίζουμε πάλι στην οικογένεια του Λεωνίδα καθώς θυμίζουμε πως είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας τις σεζόν 12-13 και 13-14 , πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Γυθείου έχοντας 24 συμμετοχές.

Συνεχίζοντας επισημοποιείται και η συμφωνία της ομάδας με τον Dini Χhuliano ο οποίος τις δυο προηγούμενες χρονιές αγωνιζόταν με την ομάδα του Πανγυθεατικού μετρώντας 47 συμμετοχές και 17 γκολ.

Έπειτα ανακοινώνεται πως ο Tomorri Adriatik(Tikou) θα φορέσει τη φανέλα του Λεωνίδα Γλυκόβρυσης για τη σεζόν 17-18 έχοντας αγωνιστεί τη χρονιά 15-16 με την ομάδα του Πανγυθεατικού έχοντας 31 συμμετοχές με 3 γκολ.

Τελευταία μεταγραφή και διόλου ευκαταφρόνητη είναι η απόκτηση του Ξιφαρά Κυριάκου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την ομάδα Νεων του Αιγάλεω.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που αποκτήθηκαν να έχουν υγεία και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις να δικαιώσουν τις προσδοκίες της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου  για την επιλογή τους.