Καρέ στις πρωτιές για τους αθλητές τένις της ΑΕΚ στην Σπάρτη (φωτογραφίες)

0
117

Μεγάλες εμφανίσεις σε ένα ακόμα open τουρνουά για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τέσσερις αθλητές της να ανεβαίνουν για μια ακόμη φορά στο βάθρο των νικητών και των μεταλλίων. Εφτά πρωτιές στο τουρνουά που διοργάνωσε το Sparti Tennis Club και έγινε στα νεοσύστατα γήπεδα ξενοδοχείου της Σπάρτης αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Πιο συγκεκριμένα τρείς 1ες θέσεις κατέκτησε η αθλήτρια μας Κανελλάκη Χρυσούλα στην κατηγορία του μονού γυναικών, στα διπλά των γυναικών (συμπαίχτρια Καραναγνώστη Μαρία) και στα μικτά διπλά (συμπαίχτης Κατσίχτης Παναγιώτης).

Την 1η θέση κατέκτησε ο Καραναγνώστης Kων/νος στην κατηγορία των ανδρών D2 και τις τρίτες θέσεις στην κατηγορία του μονού γυναικών η Καραναγνώστη Μαρία και η Λαμπροπούλου Σήλια. Τέλος η Καραναγνώστη κατέλαβε και την 1η θέση στα διπλά των γυναικών, όπως προηγουμένως αναφέρθηκε με συμπαίχτρια την Κανελλάκη Χρυσούλα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους μας τους παίχτες για τόσο για τις εμφανίσεις τους εντός και εκτός γηπέδων, όσο και για τις επιτυχίες τους σε ένα ακόμα open.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ.