Σπάρτη: Ενωτικό μήνυμα Νικόλαρου

Με μήνυμά του ο Δημήτρης Νικόλαρος καλεί όλους τους Σπαρτιάτες να στηρίξουν την Σπάρτη, ξεχνώντας όσους τον συκοφάντησαν και προσπάθησαν να βλάψουν την ομάδα. 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νικόλαρος στη σελίδα του στο facebook:

«Ενωτικό μήνυμα. Αγαπητοί φίλαθλοι. Τους τελευταίους μήνες εκβιάστηκα, λοιδωρήθηκα και συκοφαντήθηκα από μια μικρή μερίδα ανθρώπων, αρκετοί από τούς οποίους ήταν “Σπαρτιάτες”! Στόχος τους ήταν η ομάδα να μην αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της F.L. ,αλλά σε αυτό της Γ’ Εθνικής και προσπάθησαν όσο μπορούσαν, η ομάδα μας να μην αδειοδοτηθεί, επιδιώκοντας μόνο το κακό της. Όλον αυτόν τον καιρό προτίμησα την σιωπή. Έκλεισα τα αυτιά και με ψηλά το κεφάλι ενήργησα έτσι ώστε η ομάδα μας όχι μόνο να αγωνιστεί στην F.L., αλλά και να πρωταγωνιστήσει, καθιστώντας όλους τους παραπάνω “κυρίους” άκρως αναξιόπιστους, για δεύτερη φορά μετά από 4 χρόνια.

Παρόλα αυτά, αυτήν την στιγμή τούς συγχωρώ όλους. Ξεχνώ τα πάντα και τους καλώ να ονειρευτούμε μαζί, αυτό που έχω ο ίδιος ονειρευτεί εδώ και πολλά χρόνια. Να δούμε κάποια μέρα την ομάδα μας, στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω, ότι από εδώ και πέρα, οποίος πολεμήσει την ομάδα με ύπουλα μέσα, το όνομά του και οι πράξεις του θα ανακοινώνονται, για να ξέρουν όλοι τι πρεσβεύει ο καθένας απ’ αυτούς.

Συγχωρέστε με για το έντονο ύφος του λόγου μου, αλλά όταν σε πνίγει το δίκιο, έρχεται και η στιγμή της έκρηξης. Εύχομαι να μην ζήσω ξανά τέτοια γεγονότα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης