Σπάρτη: Παπακωνσταντίνου, Τρακάκης, Ρούμπος και κλήρωση

0
201

Μπορεί το μυαλό να βρίσκεται στην αυριανή κλήρωση αλλά η Σπάρτη τρέχει σε πολλά μέτωπα. Εισιτήρια διαρκείας, μεταγραφές, προετοιμασία καθώς και άλλες υποθέσεις τρέχουν όλες παράλληλα.   Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ στα οποία βρίσκεται ο γενικός αρχηγός Σπύρος Παπακωνσταντίνου (αριστερά στην φωτογραφία μαζί με τον Θανάση Δημόπουλο) ο οποίος ήταν την περυσινή περίοδο γενικός αρχηγός στον Πανελευσινιακό.   O νέος γενικός αρχηγός της Σπάρτης είναι 28 ετών και ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Πανελευσινιακό, Αστέρα Μαγούλας, Κεχαγιά Αμφισσας, Αστέρα Δρεπάνου, και Αία Σαλαμίνας.

Στο μεταγραφικό μέτωπο η ομάδα συνεχίζει τις προσπάθειες για να ολοκληρώσει το ρόστερ της. Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr μια ανάσα από την ομάδα είναι ο Λάκωνας Τάσος Τρακάκης, και ο Νίκος Ρούμπος. Ο Τρακάκης αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Πάμισο, Ολυμπιακό Γυθείου. Ο Ρούμπος αγωνίζεται ως επιθετικός και εξτρέμ, έχει ξεκινήσει από τον Παναθηναϊκό, και έχει αγωνιστεί στην Βελγική Τουμπιζε, στην Πεύκη και στον Αστέρα Πετριτής στη Γ’ Εθνική.  Και για τις τρεις περιπτώσεις αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα.

Αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΠΟ αναμένεται να γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου και από την Σπάρτη θα παρευρεθούν οι Νικόλαρος, Παπακωνσταντίνου. Μια κλήρωση μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η έναρξη της προετοιμασίας καθώς και μεταγραφές.  Απευκταίο σενάριο φυσικά είναι να κληρωθεί η Σπάρτη στην 1η φάση του Κυπέλλου, αν αυτό συμβεί τότε ως πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας είναι το Σάββατο 12 Αυγούστου.  Σε αντίθετη περίπτωση η προετοιμασία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης