Σουπερλίγκα: Ο πίνακας διαιτητών της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Eκτός ο Σελίμος

0
115

Τον πίνακα διαιτητών για τη σεζόν 2017-18 ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Όπως αναμενόταν, το πρωί της Πέμπτης η ομοσπονδία γνωστοποίησε τους ρέφερι πρώτης κατηγορίας, οι οποίοι θα σφυρίξουν φέτος στο πρωτάθλημα.

Εκτός των επιλογών Τριτσώνη-Κουκουλάκη-Περέιρα (όπως είχε αποκαλύψει από τις 28 Απριλίου ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ) έμεινε ο περιβόητος Κύζας. Ο διεθνής ρέφερι πλήρωσε τα όργια που είχε κάνει στην περσινή ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε.

Το ίδιο συνέβη, δε, και με τους λεγόμενους «χιλιοτραγουδισμένους» (όπως οι Παππάς, Δελφάκης, Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Βοσκάκης, Δημητρόπουλος, Σπάθας, Γιάχος) οι οποίοι είχαν προκαλέσει στο παρελθόν και παρόλο που ήλπιζαν ότι φέτος θα επανέλθουν στους πίνακες, αυτό δεν έγινε.

Σε σχέση με πέρυσι απουσιάζουν επίσης οι Σελίμος, Κιοτζένης, Φωτιάδης, Φουκάκης, Τίκας, Πουλιμάς και Γιαννουλάκης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο αριθμός των διαιτητών στον πίνακα (24) είναι τόσο μικρός.

Αυτή είναι αναμφίβολα μία νέα σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έμειναν εκτός πινάκων σχεδόν όλοι όσοι προκάλεσαν το κοινό αίσθημα με τις εμφανίσεις και τις αποφάσεις τους. Το μήνυμα που εστάλη προς όλες τις κατευθύνσεις είναι σαφές. Και δημιουργείται -με την παρέμβαση των UEFA/FIFA- η προσδοκία ότι μπορεί να δούμε επιτέλους ένα ποδόσφαιρο που τα ανθρώπινα λάθη θα είναι περισσότερα από τα… άλλα.

Ο πίνακας διαιτητών για τη σεζόν 2017-18

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr