Σε ρυθμούς Final 4 στο 2o Laconia Summer Basketour

Σε ρυθμούς Final 4
στο 2o Laconia Summer Basketour

Με Σαρικόπουλο, Πολυχρονίδη, Κρεμλίδου και… Blue Fires
οι ημιτελικοί

Έκτη αγωνιστική ημέρα, Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, για το 2o Laconia Summer Basketour, που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων, στο Δήμο Μονεμβασίας.

Στο φαινομενικά πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της διοργάνωσης, διεξήχθη ο μέχρι στιγμής εντυπωσιακότερος αγώνας του τουρνουά. Δύο παρατάσεις με buzzer beater τρίποντα χρειάστηκε το ΓύθειοBC για να επικρατήσει με 91-85 της Superleague Academy. Οι δύο ομάδες προσέφεραν τρομερό θέαμα με τα καρφώματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ημέρα ημιτελικών σήμερα, Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017. Ο παλμός του Nομού Λακωνίας έχει στρέψει την προσοχή του στην διοργάνωση. Δαιμονιά, Κάστρο Μονεμβασίας, ΑΠΟΕΛ και Νεάπολη είναι οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο Final 4. Μεταξύ των δύο ημιτελικών θα διεξαχθεί το «Τζάμπολ Αγάπης».

Για λογαριασμό του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστούν οι Ζήσης Σαρικόπουλος, Κωστής Εζόμο, ΑβραάμΚαλλινικίδης και Δημήτρης Ρετσινάς. Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας θα ενισχύσει την ήδη δυνατή ομάδα του Κάστρου Μονεμβασίας. Τη φανέλα της Δαιμονιάς θα φορέσουν οι Γιάννης Αθανασούλας και ΘοδωρήςΑσημακόπουλος. Τέλος, στην Νεάπολη αγωνίζεται ο Χαράλαμπος Κοντραφούρης.

Παρουσιαστές στο Final 4 του 2ου Laconia Summer Basketour θα είναι οι Πέτρος Πολυχρονίδης και Έλενα Κρεμλίδου. Φωτιά στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Μολάων θα βάλουν οι μαζορέτες της Κύμης, BlueFires με τις εντυπωσιακές τους χορογραφίες στα τάιμ άουτ των αγώνων.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι Biogreco, Μορέως Ήδιστα, Petra Club, Ημιχρονο Σπορ, Tzante Café Restaurant, Laconia Magazine και Οπτικά Κότσαλης. Το Laconia Summer Basketour διεξάγεται με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Μονεμβασιάς και ο ΑΠΟΕΛ. Διεθνής Συνεργάτης το World Club Basketball Tournament που διεξάγεται στο Hastings της Μεγάλης Βρετανίας.

Το πρόγραμμα 
Παρασκευή 11/8 (Ημιτελικοί)

18:00 Δαιμονιά-Κάστρο
19:30 «Τζάμπολ Αγάπης»
21:00 ΑΠΟΕΛ-Νεάπολη

Σάββατο 12/8
18:00 Μικρός Τελικός
19:30 Διαγωνισμός Τριπόντων
20:00 Αγώνας Επισήμων
21:00 Τελικός
22:00 Διαγωνισμός Καρφωμάτων