Ατρόμητος Συκέας: Δ.Σ., προετοιμασία, προπονητής και ευχαριστήριο

ΤΟ ΝΕΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΥΚΕΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΒΔΟΥΛΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜ
ΜΕΛΟΣ-ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ.ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ.
Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/8 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΚΕΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΥΚΕΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Α ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΥΚΕΑΣ.