Πανγυθεατικός: Έναρξη προετοιμασίας και ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα.

Με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται χθες – Τετάρτη 16 Αυγούστου – το απόγευμα στο Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, ο Πανγυθεατικός ξεκίνησε σήμερα και επισήμως την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν (2017-2018), που θα τον βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Λακωνίας.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στα αποδυτήρια του Σταδίου ο προπονητής της ομάδας κ. Μάκης Σαμπατάκος συνομίλησε με όλους τους παίχτες δίνοντας τους τις κατευθυντήριες γραμμές για τη νέα χρονιά.

Ακολούθησε ο αγιασμός και στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Κακοκέφαλος στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους παίχτες καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε σε όλους καταρχάς καλή αρχή και καλή χρονιά, ει δυνατόν χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα, ενώ επισήμανε πως η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει η ηρεμία και το καλό κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση για τους μπλέ της πόλης υπό το βλέμμα του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Στις κερκίδες του Σταδίου βρέθηκαν μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου και μερίδα φιλάθλων του ιστορικού συλλόγου της πόλης.

Η πρώτη προπόνηση είχε και απουσίες παιχτών, οι οποίοι θα εντάσσονται σιγά σιγά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αρχής γενομένης από αύριο με τους Παντελή και Γεωργακόπουλο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Λάζαρος Μπουρελάκος και Λυμπερόπουλος.

Τέλος η πρώτη προπόνηση ολοκληρώθηκε με ένα χαλαρό οικογενειακό διπλό.

ΠΗΓΗ: githio-click

Οι ανακοινώσεις του Πανγυθεατικού που συνεχίζει την ενίσχυσή του σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο: 

“Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ ενισχύεται και σε διοικητικό επίπεδο, καθώς αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά της ομάδας οι κύριοι Γιάνναρος Νίκος και Παπαδάκος Σωτήρης.Αποτελεί τιμή για το σύλλογο να πλαισιώνεται από νέους ικανούς ανθρώπους της πόλης μας, οι οποίοι με την όρεξη και την τεχνογνωσία τους θα ανεβάσουν επίπεδο τη λειτουργία της ομάδας σε όλους τους τομείς. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανγυθεατικού και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο που έχουν να επιτελέσουν. Η πόρτα του Πανγυθεατικού είναι ΑΝΟΙΧΤΗ σε οποιοδήποτε θέλει να βοηθήσει το Σύλλογο.”

“Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ ανακοινώνει την απόκτηση των τερματοφυλάκων Καβαλιώτη Κυριάκου και Κιοσέ Γιάννη. 
“Αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την σημαντική αυτή θέση με τους συγκεκριμένους αθλητές, οι οποίοι είναι εγνωσμένης αξίας, ενισχύοντας παράλληλα σε μεγαλύτερο βαθμό το γηγενές στοιχείο της ομάδας μας. Τους καλωσορίζουμε στον Πανγυθεατικό και τους ευχαριστούμε που θα τιμήσουν την ομάδα μας με την παρουσία τους.”