Σπάρτη: Συνέντευξη του αντιπροέδρου Παναγιώτη Συνοδινού

Συναντηθήκαμε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Σπάρτης, Παναγιώτη Συνοδινό και μας μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις, την στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Σπάρτης και τους αγώνες του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Σπάρτης στο isports.gr:

Για τις μεταγραφικές κινήσεις

Αργά η σταθερά το ρόστερ συμπληρώνεται με ποιοτικούς παίκτες – πατήστε εδώ – που μαζί με την παρουσία του έμπειρου Τζαναβάρα και του προπονητικού επιτελείου θα φέρουν την αγαπημένη μας ομάδα για άλλη μια χρονιά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίες. Η ομάδα θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο που θα φέρει το κόσμο το γήπεδο.

Για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας και την στήριξη της τοπικής κοινωνίας

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο από την εντυπωσιακή σημερινή παρουσία – Δευτέρα 21 Αυγούστου – σε εισιτήρια διαρκείας και χορηγίες. Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας και έδειξε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει και φέτος την ομάδα. Πεποίθησή μου είναι ότι αυτή η στήριξη θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες καθώς και κατά την διάρκεια της περιόδου.

Για το οργανωτικό κομμάτι

Προσπαθούμε ως διοίκηση στο οργανωτικό κομμάτι και πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά.  Η Football League είναι μια κατηγορία με απαιτήσεις όπου απαιτούνται να ξεπερνιόνται γρήγορα και σωστά τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Για το Κύπελλο

Ο πρώτος αγώνας με τον Α.Ο. Τρίκαλα θέλουμε να είναι μια γιορτή και αυτό θα το επιδιώξουμε.  Θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για την ομάδα και το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης πρέπει να γεμίσει.

Για το πρωτάθλημα

Δική μου πεποίθηση είναι ότι έχουμε μια από τις πέντε πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας.  Πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αντίθεση με την Σπάρτη που εκπέμπει υγεία και έχει ένα καλό ρόστερ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης