Απόλλων Ξηροκαμπίου: Έναρξη προετοιμασίας. Φιλικό με Σπάρτη (φωτογραφίες)

Με το δυνατό φιλικό ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Συγκεκριμένα, μία ημέρα πριν την τυπική έναρξη της προετοιμασίας ο Απόλλωνας έπαιξε σε φιλική αναμέτρηση στον Βλαχιώτη με τον Αστέρα, απ τον οποίο ηττήθηκε με 5-1. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Π. Ατσαβές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Αστέρα για τη πρόσκληση και τη φιλοξενία τους.

Η τυπική έναρξη της προετοιμασίας έγινε χθες 21/8 της οποίας προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Ιερέα του Ξηροκαμπίου Πατέρα Γ. Λάτση. Στο γήπεδο του Ξηροκαμπιού παρευρέθησαν αρκετοί φίλοι της ομάδας καθώς και η παιδική ομάδα του Απόλλωνα. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις και αρκετό τρέξιμο, με τον προπονητή Σ. Μανιάτη να δίνει οδηγίες και συμβουλές εν όψει των δύο πρώτων φιλικών προετοιμασίας που ακολουθούν.

Η αρχή θα γίνει τη Κυριακή 27/8 και ώρα 6μ.μ. με αντίπαλο την Π.Α.Ε. Σπάρτης σε έναν αγώνα στον οποίο οι θεατές θα δουν τα αποκαλυπτήρια της ιστορικής ομάδας της πόλης μας, στη προσπάθεια που θα κάνει φέτος στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ ακολουθεί φιλικό με τον Πανγυθεατικό τη Τετάρτη 30/8 επίσης στις 6μ.μ. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου