Δηλώσεις Καρρά από το Αγρίνιο για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο Εμιλεον βρέθηκε χτες το απόγευμα ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς .

Εκεί είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού κ. Μάκη Μπελεβώνη στον οποίο δώρισε και μια εικόνα της Παναγίας. Φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στους χώρους του Εμιλέον και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο του Παναιτωλικού με τον οποίο υπήρξαν και συνάδελφοι για θέματα της ομάδας αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Επίσης συναντήθηκε και με τον δήμαρχο του Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και συζήτησαν θέματα της αυτοδιοίκησης μιας και ο Σπαρτιάτης πρόεδρος είναι περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας με δηλώσεις στο Agriniogoal.gr εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις και του πολυχώρου του Εμιλέον εξαίροντας το έργο του κ. Κωστούλα με τις θέσεις και την παρουσία του στον χώρου του ποδοσφαίρου την τελευταία 12ετια.

Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και τις εκλογές που έγιναν τόνισε:

<< Συγχαρητήρια στη νέα Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. Είναι μια δύσκολη εποχή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο οφείλει να το στηρίξει, αλλά και να βρει πόρους για τις Ενώσεις και τα σωματεία. Πρέπει να επιδείξει ισονομία και αξιοπιστία σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια . Δεν πρέπει να δείξει τάσεις ρεβανσισμού σε πρόσωπα και Ενώσεις ώστε να τηρήσει τα όσα προεκλογικά υπεστήριζε. Επίσης οφείλει να συνδράμει αποφασιστικά ώστε να εκδοθούν οι αποφάσεις στις εκκρεμείς υποθέσεις που υπάρχουν στην επιτροπή δεοντολογίας και απασχολούν συναδέλφους μου.

Εγώ θα συνεχίσω να είμαι παρών στα δρώμενα της Ομοσπονδίας και στην διόρθωση περιέργων ενεργειών ,όπως στο Καταστατικό της Ομοσπονδίας που έλαβε γνώση η FIFA και η UEFA στη πρόσφατη Γ.Σ. Το ποδόσφαιρο, μας χρειάζεται όλους και όσοι αισθανόμαστε ελεύθεροι,στρατιώτες και χρήσιμοι θα πρέπει να είμαστε παρόντες>>.

ΠΗΓΗ: agriniogoal.gr