Γ’ εθνική: Οι ομάδες στον όμιλο του Αστέρα Βλαχιώτη

Με τεράστια καθυστέρηση, φαίνεται να μπαίνουν στην τελική ευθεία οι διεργασίες για τον καταρτισμό των Ομίλων της νέας Γ’ Εθνικής.

Με την ΕΠΟ να τρέχει πλέον να καλύψει τα διάφορα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, σε σχέση και με τις σαφώς λανθασμένες προηγούμενες αποφάσεις (της περυσινής διοίκησης), όπως αναφέραμε κι από προηγούμενο ρεπορτάζ “Γ’ Εθνική:

– Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο οποίος και εκλέχθηκε στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, προορίζεται κατά πληροφορίες για πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (έχει διατελέσει και παλιότερα σε ανάλογη θέση).

Γι’ αυτή την Τετάρτη (30/8) στα γραφεία της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένο ώστε ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος να ανακοινώσει την σύνθεση της Επιτροπής αυτής (και των υπολοίπων), και στη συνέχεια να πιάσει …δουλειά για να συγκροτηθούν και οι Όμιλοι.

Πιθανός Όμιλος ηλειακών ομάδων

* Το σενάριο που “παίζει” αυτή την στιγμή περισσότερο για τις 3 ηλειακές ομάδες είναι, να μπουν σε έναν όμιλο μαζί με 9 ομάδες ακόμα.

Δηλαδή, σύνολο 12 μόνο ομάδες, προερχόμενες ως εξής:

ΕΠΣ Ηλείας (3): ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρας Αμαλιάδας, Πανηλειακός

ΕΠΣ Αχαΐας (2): Αχαϊκή, Διαγόρας Βραχνέικων

ΕΠΣ Μεσσηνίας (2): Τσικλητήρας Πύλου, Καλαμάτα

ΕΠΣ Λακωνίας (1): Αστέρας Βλαχιώτη

ΕΠΣ Αρκαδίας (2): Παναρκαδικός, Λεωνίδιο

ΕΠΣ Κεφαλληνίας (1): Παλληξουριακός

ΕΠΣ Ζακύνθου (1): Ζάκυνθος

* Χωρίς, όπως ήδη από καιρό προναφέρθηκε από άλλα ανάλογα ρεπορτάζ μας, στο σενάριο αυτό να υπάρχουν καν και οι τρεις της Κορινθίας και οι τρεις της Αργολίδας.

ΕΠΣ Κορινθίας (3): ΑΟ Λουτράκι, ΑΟ Ζευγολατιού, Πέλοπας Κιάτου

ΕΠΣ Αργολίδας (3): ΑΕ Ερμιονίδας, Παναργειακός, Ερμής Κιβερίου

Μάλιστα, οι ομάδες της Αργολίδας και της Κορινθίας, μαζί με αυτές των ΕΠΣ Εύβοιας (Χαλκίδα και Ταμυναϊκό, αφού η ΑΕ Ιστιαίας δεν δήλωσε συμμετοχή) και ΕΠΣ Δυτικής Αττικής (μόνο η Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας, καθώς ο Πανελευσινιακός δεν δήλωσε), και της ΕΠΣ Λέσβου (Αιολικό Μυτιλήνης και Διαγόρα Αγ. Παρασεκυής), πιθανόν να συγκροτήσουν ένα άλλον Όμιλο (των 11 ομάδων αυτός).

* * * ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ισχύουν στην περίπτωση που η ΕΠΟ μείνει σταθερή στους 8 Ομίλους και δεν προχωρήσει τελευταία στιγμή σε μείωση τους (κάτι που θα αύξανε βέβαια τον αριθμό ομάδων σε κάθε Όμιλο, αν π.χ. αυτοί γίνονταν συνολικά 6). Οι τελευταίες πληροφορίες, μέχρι και σήμερα Δευτέρα 28/8 ανέφεραν για 8 Ομίλους πάντως.

Περί της έναρξης

Για την έναρξη του πρωταθλήματος, υπάρχουν κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες, περί μετάθεσης της, ή για τις 24 Σεπτεμβρίου ή(ακόμα πιθανότερο πλέον) για τις 1 Οκτωβρίου.

Δηλαδή, μια ή δυο εβδομάδες μετά την ως τώρα ανακοινωθείσα επίσημη ημερομηνία της 17ης Σεπτεμβρίου. Νεότερα (και κυρίως, επίσημα) αναμένονται και για το κάτα πόσο θα ισχύσει αυτό.

ΠΗΓΗ: ilioikonomia.gr