Νικόλαρος: Μας επιτέθηκε γιατί δεν θέλαμε τον Παπασάββα, αλλά ούτε και εκείνο στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος, που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Βαγγέλη Μπιταξή, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, προτίθεται να καταθέσει μήνυση για σωματικές βλάβες, όπως είπε στον ARENA FM 89,4.
-«Δεν περίμενα ότι θα με χτυπήσει ο Μπιταξής, γιατί ήμασταν φίλοι, πίναμε καφέ μαζί, είχε παίξει και πριν δυο χρόνια στη Σπάρτη, αλλά πέρυσι δεν ήταν στην ομάδα. Δεν ισχύει αυτό που λένε, ότι δήθεν υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες με την ομάδα, αλλά ισχύει ότι μας πρότεινε να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή, τον Αντώνη Παπασάββα, τον βάλαμε στις προπονήσεις, αλλά ο κόουτς Τζαναβάρας είπε ότι δεν τον ικανοποίησε. Τον πληρώσαμε για το διάστημα αυτό και τον ενημερώσαμε ότι δεν τον χρειάζεται η ομάδα, του προτείναμε μάλιστα να πάει σε άλλη ομάδα. Ήρθε στα γραφεία ο Μπιταξής και εξύβρισε τον προπονητή, ενώ όταν η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, μπήκα μπροστά και άρχισε να βρίζει εμένα, ενώ με γρονθοκόπησε, μου έσκισε το χείλος και με χτύπησε γροθιά στη μύτη, ενώ εξαφανίστηκε».
-«Με κράτησαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και αποχώρησα, ενώ πλέον δηλώνω ότι θα κάνω μήνυση στον Μπιταξή, γιατί ενώ είχα πει ότι εάν μου ζητήσει συγνώμη, θα το ξεχάσω, αυτός δεν έκανε τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτηκε, αλλά ήταν μπροστά και ο κ. Παπακωνσταντίνου και τα είδε όλα. Μας επιτέθηκε γιατί δεν θέλαμε τον Παπασάββα, αλλά ούτε και εκείνο στην ομάδα…»
-«Τη Σπάρτη, την βοηθάει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα δώσει και φέτος χρήματα με τη μορφή χορηγίας και είναι άνθρωπος που θέλει το καλό του τόπου μας και της ομάδας. Εάν φύγει ο Γιαννακόπουλος, δεν ξέρω ποια θα είναι η τύχη της Σπάρτης, γι αυτό και πρέπει να τον κρατήσουμε κοντά μας».
-«Ο Άρης, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, η Καλαμαριά και η Σπάρτη θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, αλλά θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από το οικονομικό, ποιος δηλαδή θα έχει την ικανότητα να πληρώνει τις υποχρεώσεις του…»
-«Είμαστε αντίθετοι στο να πάρουν άδεια μεταγραφών παικτών άνω των 23 ετών οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν και αυτό θα το υποστηρίξουμε, γιατί ή υπάρχουν οι Νόμοι και εφαρμόζονται ή δεν υπάρχουν…»