Τζαναβάρας: «Μόνο φραστικό ήταν το επεισόδιο»!

Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να μεγαλοποιούμε τα γεγονότα σε πολλές περιπτώσεις.  Άλλος για να πάρει απεγνωσμένα click – επισκέψεις – για το site του και άλλος για το δικό του λόγο. Το isports.gr μετά από ρεπορτάζ και σε συνεργασία με το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τις δηλώσεις Τζαναβάρα που δίνουν την πραγματική διάσταση των γεγονότων που έγιναν στα γραφεία της Σπάρτης την Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Νέα διάσταση -σαφώς πιο… ήπια- για το επεισόδιο στη Σπάρτη δίνει ο τεχνικός της, Π. Τζαναβάρας, μέσω του sport-fm.gr. «Μόνο φραστική ήταν η αντιπαράθεση, δεν είναι στο νοσοκομείο ο πρόεδρος», τόνισε!

Για τίποτα περισσότερο από ένα απλό, φραστικό επεισόδιο έκανε λόγο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, σχολιάζοντας στο sport-fm.gr το επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρου και ενός παλιού παίκτη της ομάδας, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ενώ οι πληροφορίες έλεγαν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής γρονθοκόπησε τον κ. Νικόλαρο, στέλνοντάς τον, μάλιστα, στο νοσοκομείο(!), ο προπονητής των Λακώνων τόνισε πως δεν έγινε απολύτως τίποτα, πέρα από μία λεκτική αντιπαράθεση, στην οποία, δε, ήταν και ο ίδιος παρών, δίχως, ωστόσο, να εμπλακεί.

«Έγινε μόνο ένα φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο και τίποτα με εμένα», σημείωσε ο 52χρονος προπονητής, επιβεβαιώνοντας πως πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν ένας παλιός παίκτης του συλλόγου.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο επεισόδιο φέρεται να έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/8) και λίγες ώρες αργότερα, ο πρόεδρος της Σπάρτης εθεάθη… χαλαρός, να συζητάει για θέματα της ομάδας του σε καφετέρια της πόλης.

Νίκος Ράλλης για το sport-fm.gr