Αστέρας Βλαχιώτη: Φιλική ήττα από Αχαρναϊκό

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα από τον Αχαρναϊκό με σκορ 2 – 0. ‘Hταν ένα δυνατό τεστ για τον Αστέρα που αντιμετώπισε μια ομάδα Football League με τον Τσίρκοβιτς να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο αγώνας έγινε την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη και αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και από τον Αχαρναϊκό.  Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τους Κιμ και Καραβέτα.

Με γκολ των ΚΙΜ και ΚΑΡΑΒΕΤΑ από το Α’ Ημίχρονο ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ επικράτησε χθες (Τετάρτη 30/8/2017) του ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη στο Δημοτικό Στάδιο στο Βλαχιώτη.
Οι δύο Ομάδες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα Πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής (ΑΣΤΕΡΑΣ) και Football League (ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) δοκίμασαν πολλούς παίκτες,σχήματα,τεχνικές και συστήματα,ώστε οι προπονητές να διαπιστώσουν κενά και ελλείψεις που θα διορθώσουν στην πορεία.
Προβληματισμός επικρατεί στους διοικούντες του ΑΣΤΕΡΑ από την προσέλευση των φιλάθλων και την στήριξη των χορηγών.
Καταβάλλονται προσπάθειες για να υπάρξει η μέγιστη συμπαράσταση και η προσπάθεια ενός Συλλόγου να γράψει ποδοσφαιρική ιστορία σε μεγαλύτερες κατηγορίες δεν μπορεί να είναι μονομερής,όση καλή διάθεση κι αν υπάρχει.
Ο Δημήτρης Μανιατάκος ως πρωταγωνιστής,μαζί με λίγους παράγοντες έχουν πιστέψει στον όραμα για ένα δυνατό ΑΣΤΕΡΑ στην Γ΄εθνική και το προπονητικό team με τον Miki Tsirkovits και τους παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο.
Είναι ώρα πρωτίστως το Βλαχιώτη και όλη η περιοχή να αποδείξουν έμπρακτα ότι θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Τρόποι υπάρχουν και η διοίκηση είναι ανοικτή για στήριξη σ΄αυτή την προσπάθεια.
Να μην χαθεί λοιπόν η ευκαιρία…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Αστέρα Βλαχιώτη