Δήλωση Παπασάββα για τα γεγονότα στα γραφεία της ΠΑΕ Σπάρτης

0
98

Ο Αντώνης Παπασάββας τοποθετείται για τα γεγονότα της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Σπάρτη, με πρωταγωνιστή εκείνον, τον Νικόλαρο και τον Τζαναβάρα.

Η δήλωση του πρώην, πλέον, παίκτη της Σπάρτης είναι η ακόλουθη:

«Ενώπιον του Νικόλαρου, o προπονητής κ. Τζαναβάρας μου εξήγησε τους λόγους τους οποίους δεν μπορώ να βρίσκομαι στην ομάδα και μου τόνισε ότι δεν είναι παιχτικοι οι λόγοι της αποχώρησής μου.

Ανέφερε ότι υπήρχαν πολλοί παίχτες στο κέντρο όπου παίζω και για να εξοικονομήσουν χρήματα με αφήνουν ελεύθερο για να αγοράσουν άλλο παίχτη σε άλλη γραμμή που υπήρχε έλλειψη. Αυτοί οι είναι οι λόγοι αποχώρησής μου από την ομάδα και αν θέλει ο προπονητής ας με διαψευσει.

Η συμπεριφορά της ομάδας, αλλά κυρίως του κυρίου Νικόλαρου τον οποίο εμπιστεύτηκα και υπεγραψα επαγγελματικο συμβολαιο τέλη Ιουλίου με αφήνει τουλάχιστον απογοητευμένο και βαθύτατα στεναχωρημενο επειδή νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος με κορόιδεψε και έπαιξε με την καριέρα μου, αφού μου ανακοίνωσε την απόφασή του 2 μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικης περιόδου. Με την κίνησή του αυτή μου έδειξε ότι είναι ένα άτομο χωρίς ηθικές αρχές και τελείως αναξιόπιστος στην δουλειά του.

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Βαγγέλη Μπιταξή και τον κ. Νικολαρο γνωρίζω σύμφωνα και με δηλώσεις του κ. Τζαναβαρα στον sporfm ότι το επεισόδιο ήταν φραστικό και τίποτα παραπάνω».