Αστέρας Βλαχιώτη: Συνεργασία με τον ορθοπεδικό Παναγιώτη Μαρινάκο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ : ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΟ
************************************************************************
Δήμητρης Μανιατάκος : ” Μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η υγεία σας…”
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Βλαχιώτη οργανώνεται σταθερά σε επαγγελματικά πλαίσια και ο ισχυρός παράγοντας του Συλλόγου Δημήτρης Μανιατάκος θέλοντας να προστατεύσει την υγεία των παικτών ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Ορθοπεδικό Παναγιώτη Μαρινάκο.
Στην συνάντηση γνωριμίας του γιατρού με προπονητές και παίκτες ο Δημήτρης Μανιατάκος είπε χαρακτηριστικά:
”Με ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα η υγεία σας και θέλω να νοιώθετε άνετα μαζί μου και με τον Σύλλογο.Για το αγωνιστικό κομμάτι είναι το προπονητικό team για τα υπόλοιπα είμαστε εμείς και όπως βλέπετε προσπαθούμε για το καλύτερο,εμείς θέλουμε να παίξετε το ποδόσφαιρο που γνωρίζετε και γι’ αυτό σας επιλέξαμε για τον ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη”.
*******************************
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ο Παναγιώτης Κ. Μαρινάκος γεννήθηκε στη Σπάρτη και μεγάλωσε στην Σκάλα Λακωνίας του δήμου Ευρώτα και αποφοίτησε από το Λύκειο Σκάλας. Σπούδασε σε μια από τις καλύτερες Ιατρικές Σχολές της Πάντοβας Ιταλίας καθώς και φοίτησε με υποτροφία για ένα έτος στην Ιατρική Σχολή της Μπανταχόθ στην Ισπανία. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπεδικής Χειρουργικής & Τραυματολογίας μετά από ειδίκευση σε διάφορα μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας. (Γ.Ν.Α Ευαγγελισμός,Γ.Ν.Α ΚΑΤ, Γ.Ν Τρίπολης,Γ.Ν Χανίων,Γ.Ν Σύρου)
Ο Παναγιώτης Μαρινάκος έχει εξειδικευθεί στη Χειρουργική Τραύματος, στην αρθροσκοπική Χειρουργική και στη Χειρουργική γόνατος και ισχίου στην Ορθοπαιδική κλινική του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», στη Μικροχειρουργική στην κλινική άκρας χειρός του ΓΝΑ «ΚΑΤ» και στην Παιδοορθοπεδική στο ΓΝΑ «ΚΑΤ».
Μετά την ολοκλήρωση της 6ετούς ειδικότητάς του και μέχρι σήμερα εργάζεται στο Ιατρικό Ψυχικού καθώς διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Σκάλα Λακωνίας.
Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται αρκετές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά υψηλού κύρους ενώ έχει παρουσιάσει πλειάδα επιστημονικών εργασιών σε Ελληνικά ή Διεθνή συνέδρια Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο : 2735029213 Ιατρείο Σκάλα Λακωνίας,
Κινητό: 6948048617

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Αστέρα Βλαχιώτη