Επίσκεψη Καρρά στην Αργολίδα (βίντεο)

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας και περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Καρράς άνοιξε σήμερα από την Αργολίδα έναν κύκλο επισκέψεων σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατ΄αρχήν, με τις δυο ιδιότητες του. Ουσιαστικά όμως άνοιξε την πρόωρη μεν αλλά προεκλογική περίοδο για τις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ. Με όλα όσα είπε είναι ξεκάθαρο πως θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση καθ όλη την διάρκεια της θητείας της παρούσας διοίκησης της ΕΠΟ και παρεμβάσεις με προτάσεις για την αλλαγή προς το βέλτιστο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάζοντας πίσω από τις δηλώσεις του αντιλαμβάνεται κανείς πως η σημερινή του εμφάνιση ήταν αρχηγική, άρα οι πιθανότητες να τον δούμε υποψήφιο Πρόεδρο για την ΕΠΟ στις επόμενες εκλογές είναι πάρα πολλές.

“Ο Γιάννης Μαντζούνης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος” δήλωσε ο Π.Καρράς και συνέχισε τονίζοντας πως “έχουμε το ίδιο όραμα για το Αργολικό ποδόσφαιρο”. Μίλησε για τον Γιάννη Αποστολόπουλο και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που περιστοιχίζουν τον Γ.Μαντζούνη με τα καλύτερα λόγια.

Καυστικός με σαφή υπονοούμενα κατά του Βασίλη Σιδέρη και όχι μόνο.Είναι χαρακτηριστική η φράση που χρησιμοποίησε “Η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι περιστασιακή όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί μου, για δικούς τους σκοπούς”.

Εκτός λοιπόν από την συνάντηση που είχε με τον Γ.Μανζτούνη και τους συνεργάτες του, με την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο και με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, με τον οποίο όπως μας δήλωσε ο ίδιος έχουν πολλά κοινά, το ένα εξ αυτών είναι ο αθλητισμός και το δεύτερο είναι η αυτοδιοίκηση.Εκφράστηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τα έργα και την προσωπικότητα του Δημάρχου Ναυπλιέων.

Όλα όσα δήλωσε παρακολουθήστε τα στο βίντεο