Σπάρτη: Η εντυπωσιακή παρουσίαση της ομάδας της περιόδου 2017-18 (βίντεο)

Εντυπωσιακή ήταν η βραδιά της παρουσίασης της νέας ομάδας της Σπάρτης.

Το υπέροχο ξενοδοχείο MYSTRAS GRAND HOTEL PALACE κάτω από το κάστρο του Μυστρά φιλοξένησε την παρουσίαση της Σπάρτης κι εντυπωσίασε τόσο τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Σπάρτης όσο και τους φίλους της που έδωσαν δυναμικό παρών.

Ο πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος αναφέρθηκε στο χτίσιμο της ομάδας από την αρχή με παίκτες που έχουν παραστάσεις από τη Σούπερ Λιγκ κι εθεσε ως στόχο μια καλύτερη πορεία σε σχέση πέρυσι.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειακός σύμβουλος Χαράλαμπος Σκούρος, ο Δήμαρχος της πόλης Ευάγγελος Βαλλιώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου MYSTRAS GRAND HOTEL PALACE, που φιλοξένησε την παρουσίαση, Γεωργία Καλλοειδή

Ακολούθησε η αποκάλυψη της νέας φανέλας της Σπάρτης με οριζόντια ρίγα κόκκινο-μπλε. Το παρών έδωσαν ακόμα ο πρόεδρος αθλητικού οργανισμού του δήμου Σάββας Βελλισάρης, η αντιπεριφερειάρχης Ντία Τζανετέα, ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας Γιώργος Μαρούδας.

Τέλος έγινε η παρουσίαση των μεγάλων χορηγών που υποστηρίζουν την προσπάθεα της Σπάρτης:

MYSTRAS GRAND HOTEL PALACE

Τonotil

Μayfair

Xυμοί Λακωνίας

Coca Cola AE

Ministry

Tσιγκάκης

Την εκδήλωση παρουσίασε η Σοφία Μανωλάκου, ενώ τα κρασιά ήταν προσφορά από το κτήμα Θεοδωρόπουλου, τα ηχητικά επιμελήθηκε ο Ψυχογιός και τη μουσική της βραδιάς ο Κώστας Τσέγκος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης

Δείτε το βίντεο από το Report24 σε επιμέλεια του Γιάννη Παυλάκου.