Σπάρτη: Τακτοποιημένη η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών

0
83

Η διοργανώτρια αρχή απέστειλε τη Δευτέρα (18/9) νέα επιστολή στις ΠΑΕ της Football League, για να τις ενημερώσει εκ νέου για την ασφάλιση των παικτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o ΠΣΑΠ μαζί με τη Λίγκα ενημέρωσε τις ΠΑΕ ότι απαγορεύεται να ασφαλιστούν από μόνοι τους σε ιδιωτική εταιρία, χωρίς να υπάρχει κεντρική διαχείριση, αφού κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από το νόμο.

Μπορούν να ασφαλίσουν τους ποδοσφαιριστές τους, πέρα από την κεντρική διαχείριση, μόνο στο ΙΚΑ.

Συνάντηση με ΠΣΑΠ

Μάλιστα, αντιπροσωπεία από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ βρέθηκε τη Δευτέρα (18/9) στα γραφεία της Λίγκας, απ’ όπου και εστάλη από κοινού το έγγραφο σε όλες τις ΠΑΕ, έτσι ώστε υποχρεωτικά να ασφαλιστούν όσες ΠΑΕ δεν το έχουν κάνει.

«Όποια δεν ασφαλιστεί, δεν θα παίξει στο Κύπελλο», είναι ουσιαστικά το κεντρικό νόημα της νέας επείγουσας επιστολής, που εστάλη στις ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι οι ΠΑΕ έχουν διορία μέχρι και Τρίτη το μεσημέρι (19/9) για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Απόλλων Πόντου, Αιγινιακός, Σπάρτη, Αναγέννησης Καρδίτσας, Κισσαμικός και Πανσερραϊκός είναι ορισμένες από τις ΠΑΕ, που έχουν τακτοποιήσει ήδη το θέμα.

ΠΗΓΗ: liganews.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης