ΕΠΣ Λακωνίας: Γιορτή με τον Δήμο Ευρώτα (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Σπετεμβρίου στο Επιδαύριο Θέατρο Βλαχιώτη η Γιορτή της ΕΠΣ Λακωνίας.
Η φετινή εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Ευρώτα
( Ν.Π.Δ.Δ ”ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ”) στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας των Σπορ – 2017.
Η εκδήλωση περιελάμβανε βραβεύσεις αθλητών και Ομάδων που διακρίθηκαν την περασμένη αθλητική περίοδο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του εργατικού ατυχήματος στο αντλιοστάσιο του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα, ενώ ακολούθησαν οι σύντομοι χαιρετισμοί του εκπροσώπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Λακωνίας, περιφερειακού συμβούλου κ. Τζεφεράκου, του εκπροσώπου του Δήμου Ευρώτα, αντιδημάρχου κ. Βέρδου και του προέδρου της Ε.Π.Σ. Λακωνίας κ. Καρρά.

Στη συνέχεια η Ε.Π.Σ. Λακωνίας τίμησε με τιμητικές διακρίσεις τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμός Μυρτιάς, που είναι και ο 1ος Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός στην Ελλάδα, την οικογένεια του αείμνηστου προπονητή του Κάστρου Γερακίου κ. Σούλιου καθώς και τους μαθητές/τριες που αγωνίζονται σε ομάδες της Ένωσης και πέτυχαν να εισέλθουν τη νέα χρονιά στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων στους πρώτους σκόρερς της περσινής αγωνιστικής περιόδου, στις ομάδες που προβιβάστηκαν στις μεγάλες κατηγορίες καθώς και στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων Παίδων και Νέων.

Ο Δήμος Ευρώτα αποδεδειγμένα και έμπρακτα είναι αρωγός και συμπαραστάτης των αθλητικών δράσεων και γεγονότων.
Συνεργάζεται με όλους τους φορείς που προωθούν τον αθλητισμό και φυσικά με την ΕΠΣ Λακωνίας ως τον κυρίαρχο θεσμό του ποδοσφαίρου της Λακωνίας.
Είναι σημαντικό ότι η πορεία του ποδοσφαίρου σημειώνει πρόοδο με την Α.Ε Σπάρτης,τον ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη,τις ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ και τα ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα όλων των Κατηγοριών..
Μετά το τελετουργικό μέρος ακολούθησε η κλήρωση των Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση