Συλλυπητήριες ανακοινώσεις ομάδων της Λακωνίας για τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κουτσοβασίλη

Για άλλη μια φορά οι ομάδες της Λακωνίας δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και μέσα από το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Παναγιώτη Κουτσοβασίλη, τους φίλους και τον Α.Ο. Δαφνίου. Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Δευτέρα 25/9 στις 17:00 φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κουτσοβασίλη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Δαφνί.

Α.Ε. Σπάρτη ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Κουτσοβασίλη, για τον πρόωρο και άδικο χαμό του 19χρονου ποδοσφαιριστή. Μια οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά στο λακωνικό ποδόσφαιρο και τον ΑΟ Δαφνίου.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου

Συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Κουτσοβασιλη..Οτι να πεις αυτές τις ώρες ειναι λιγο.Συλλυπητηρια στην οικογένεια του παιδιού και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους… Η Οικογένεια της ΑΕ ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ.

Αστέρας Βλαχιώτη

Συμμετέχοντας στο πένθος του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κουτσοβασίλη η αθλητική οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη εκφράζει Θερμά Συλλυπητήρια στην Οικογενειά του και στον Α.Ο Δαφνίου.

Πανγυθεατικός

Το Δ.Σ, οι αθλητές και όλοι οι φίλοι του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ εκφράζουμε τα συλληπητήρια μας στην οικογένεια του Παναγιώτη Κουτσοβασίλη, στους φίλους και συγγενείς του, όπως επίσης και στην ομάδα του ΑΟ Δαφνίου. Λυπούμαστε που ένα τόσο νέο και ταλαντούχο παλικάρι έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς και ευχόμαστε δύναμη και υπομονή στους οικείους του. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΟΜΑΝΤΟ!!!!

Ευρώτας Έλους

Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Ευρώτα Έλους εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Δαφνίου, τους φίλους, τους συγγενείς και την οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κουτσοβασίλη.

Απόλλων Ξηροκαμπίου

Το Δ.Σ. , οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Μ.Γ. Σ. Απόλλων Ξηροκαμπίου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και στον Α.Ο. Δαφνίου για τον άδικο χαμό του νεαρού Παναγιώτη Κουτσοβασίλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Δυστυχώς ο νομός μας, το τελευταίο καιρό θρηνεί αδιάκοπα το χαμό νέων ανθρώπων…… Ελπίζουμε αυτή να ήταν η τελευταία δυσάρεστη είδηση, στο μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που έφυγαν άδικα από κοντά μας.

Λεωνίδας Γλυκόβρυσης

Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Λεωνίδα Γλυκόβρυσης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Δαφνίου, τους φίλους, τους συγγενείς και την οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κουτσοβασίλη.

Κάστρο Γερακίου

«ΚΑΣΤΡΟ» ΓΕΡΑΚΙΟΥ Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του «Κάστρου» Γερακίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στην ομάδα του Α.Ο. Δαφνίου, για τον άδικο χαμό του Παναγιώτη Κουτσοβασίλη. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Εθνικός Βατίκων

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

Αμυκλιακός

Ο Αμυκλιακός εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Δαφνίου, τους φίλους, τους συγγενείς και την οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κουτσοβασίλη. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Τρινασιακός

Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του Α.Π.Σ. ΤΡΙΝΑΣΙΑΚΟΣ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Δαφνίου, τους φίλους, τους συγγενείς και την οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κουτσοβασίλη.

Ένωση παλαιμάχων Λακωνίας

Θέλουμε να εκφρασουμε τα θερμα μας συλλυπητηρια στην οικογενεια και στον Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ για τον απροσμενο χαμο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ