Σπάρτη: Ερήμην εκδικάστηκαν οι προσφυγές. Ξέσπασμα Μουζακίτη

Ξέσπασμα του πατέρα του Αλέξανδρου Μουζακίτη κατά της Σπάρτης. Ερήμην εκδικάστηκαν τέσσερις προσφυγές.

Σε όλες τις προηγούμενες εκδικάσεις προσφυγών η ΠΑΕ Σπάρτη εκπροσωπούνταν από τον νομικό εκπρόσωπο, Αλέξη Ανδριόπουλο, ενώ σε ορισμένες έδινε το «παρών» και ο πρόεδρος, Δημήτρης Νικόλαρος. Ωστόσο, τη Δευτέρα (25/09) η ομάδα της Λακωνίας δικάστηκε ερήμην στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. 

Συγκεκριμένα, εκδικάστηκαν οι προσφυγές των Γιώργου Μπουντόπουλου, Κώστα Κοτσαρίδη, Αλέξανδρου Γκαλίτσιου και Αλέξανδρου Μουζακίτη. Ο πρώτος διεκδικεί 6.500 ευρώ, ο δεύτερος 2.500 ευρώ, ο τρίτος 3.500 ευρώ και ο τέταρτος 6.500 ευρώ. Μάλιστα, οι Κοτσαρίδης, Γκαλίτσιος, Μουζακίτης είχαν αποσύρει τις προσφυγές τους αλλά η ΠΑΕ δεν αποδείχτηκε συνεπής σε ό,τι αφορά στην καταβολή των οφειλομένων.

Ιδιαίτερη εντύπωση, πάντως, προκάλεσαν τα λόγια του πατέρα του Μουζακίτη, ο οποίος τόνισε προς την έδρα ότι οι «κυανέρυθροι»… εξαφανίστηκαν και δεν νοιάστηκαν, ούτε αν υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη. «Του έταζαν λαγούς με πετραχήλια, αλλά όταν τραυματίστηκε δεν νοιάστηκαν ούτε να δουν αν έκανε επέμβαση. Εξαφανίστηκαν…», υποστήριξε και σημείωσε: «Του χρωστούν περίπου 6.500 ευρώ. Κάποιους πρέπει να τιμωρήσετε. Είναι τα παιδιά μας…».

ΠΗΓΗ: footballleaguenews.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης