Σπάρτη: Λευκή νύχτα στο κατάστημα «Παναγιώτα» με τα προϊόντα της ομάδας! (φωτογραφίες)

?

Σε ένα από τα ιστορικότερα καταστήματα της Σπάρτης, στη «Παναγιώτα» στο κέντρο της πόλης, Λυκούργου 102, τηλέφωνο: 2731026294, θα μπορείτε να βρείτε πλέον αποκλειστικά όλα τα προϊόντα της αγαπημένης σας ομάδας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σπάρτης για την συνεργασία με το κατάστημα «Παναγιώτα» στο οποίο θα μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας:

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει τη συνεργασία με το κατάστημα «Παναγιώτα», ένα από τα ιστορικότερα καταστήματα της πόλης, στην οδό Λυκούργου 102.

Εκεί θα μπορείτε να προμηθευτείτε τις επίσημες φανέλες της σεζόν 2017-18, καθώς και άλλα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας. Υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η κ.Δήμητρα Καρρά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2731026294

Λευκή νύχτα για τους φιλάθλους της Σπάρτης στη «Παναγιώτα»!

Σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, μετά τις 20:30 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα βρεθούν στο κατάστημα «Παναγιώτα» για να προβάλλουν τα πρώτα προϊόντα που έφτασαν και τοποθετήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Σήμερα θα μπορείτε να βρείτε φανέλες, οκτώ διαφορετικά σχέδια σε μπρελόκ, σημαίες ενός και ενάμιση μέτρου, λαβαράκια. Τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να βρείτε κασκόλ, καπέλα καθώς και άλλα προϊόντα.  Ακολουθούν οι φωτογραφίες των προϊόντων:

 

?

 

?

?
?
?
?
?
?
?
?