Ενεργοποίηση Α.Ο. Μονεμβάσιας

Μετά από σειρά συζητήσεων και οριμων σκέψεων φίλαθλοι της περιοχής της Μονεμβασιας και όχι μόνο αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε τον Α.Ο.Μονεμβασιας 23 χρόνια μετά την ίδρυση του στο Πρωτοδικείο. Είναι μια προσπάθεια που θα έρθει να καλύψει και να βοηθήσει στο κενό που δημιουργείται με την υποβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας τελευταία. Ο Α.Ο.Μονεμβασιας θα λειτουργήσει διάφορα αθλητικά τμήματα δίνοντας βάρος σε ακαδημίες ποδοσφαίρου που θα διδάσκουν αυστηρά επαγγελματίες προπονητές και κάνοντας ενέργειες για να βοηθάει συνεχώς τα παιδιά μας στην καθημερινότητα τους.

Για αυτό λοιπόν :

1. άμεσα θα αρχίσει η εγγραφη μελών

2. Αμέσως μετά θα ανακηρυχθεί διοίκηση και θα κατατεθούν στην Ε.Π.Σ Λακωνίας τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να αναγνωριστεί επίσημα η ομάδα από την Ε.Π.Ο

3. Επιπλέον θα ενημερωθούν γονείς πως και ποιοι θα διδάσκουν στις ακαδημίες που θα δημιουργηθούν που η φοίτηση θα είναι εντελώς δωρεάν για τα παιδιά μας.

4. Τέλος θα γνωρίσουμε στην κοινωνία της Μονεμβασιάς με ποιες ενέργειες θα είμαστε δίπλα τους συνεχώς στην καθημερινότητα τους και πως θα συνεισφερουμε όπου μπορούμε σε κάθε κοινωνικό πρόβλημα.

Οι φίλοι του Α.Ο.Μ