Αστέρας Βλαχιώτη: Δεύτερο συνεχόμενο διπλό με ανατροπή στη Πύλο! Δηλώσεις. (βίντεο)

Μεγάλη νίκη του ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη μέσα στην Πύλο απέναντι στον ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ για τη 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.
Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και μια χαμένη ευκαιρία τετ -α-τετ του Γιάννη Κόντη στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ολική επαναφορά και οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη έδειξαν χαρακτήρα και πήραν άξια μια καθαρή νίκη και ένα νέο τρίποντο εκτός έδρας.
Ο Miki Tsirkovits παρά τις απώλειες Τσιμικλή,Ψιάνου και Iliev παρέταξε ένα αξιόμαχο σύνολο απέναντι στην μαχητική Ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη.
Ο Τσικλητήρας απέδειξε ότι διαθέτει πολύ καλή Ομάδα και έχει πορεία και μέλλον.
Οι γρήγορες αλλαγές του Tsirkovits στο πρώτο ημίχρονο έφεραν ισορροπία και ηρεμία στην Ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ και οι καλογυμνασμένοι παίκτες από τον Θόδωρο Γκάτζιο με νηφαλιότητα στο παιχνίδι πήραν την πολυπόθητη νίκη.
Περίπου 150 ακολούθησαν την Ομάδα και την εμψύχωναν συνεχώς μαζί με τον ισχυρό άντρα του ΑΣΤΕΡΑ τον Δημήτρη Μανιατάκο όπου μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.
Σκόρερς::1-0 Mπίζος 39′, ισοφάρισε ο Γεμιστός 1-1 στο 79′ ενώ το νικητήριο γκολ του Αστέρα πέτυχε ο Μικελάτος με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ στο 89′.
———
Διαιτησία: Διαιτητής: Καλογεράκος (Ζακύνθου). Βοηθοί: Καραλής, Ασημακόπουλος (Ηλείας).
********
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Μανιδάκης (65′ Κωστόπουλος), Μπίζος, Ακασού, Μούσα, Τσάτσος, Γεωργιόπουλος (82′ Μάραντος), Γιαννόπουλος, Οντσβόνγκ, Πύλιος, Αμπραχαμιάν.
******
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Πάλιουρας, Τσουκαλάς, Κόντι, Μινέα (57′ Σαραντόπουλος), Μπριλάκης, Κολιάκος (25′ Μικελάτος), Σταμόγιαννος, Τάτσικας (38′ Σαρίδης), Γεμιστός, Βιγαφάνε (76′ Μαναρίτας), Χρήστου

Δηλώσεις

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Αστέρα Βλαχιώτη