Σπάρτη: Συζητήσεις με Μπούρσασπορ για Γουόρντεν

Τον επιθετικό της Σπάρτης, Έρικ Γουόρντεν, θέλει να αποκτήσει η Μπούρσασπορ, ομάδα πρώτης κατηγορίας Τουρκίας. Ξεκίνησαν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες

Δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες για μια ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Τουρκίας να θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστή από Β’ Ελλάδας! Το αντίστροφο, ναι, συμβαίνει. Όπως ο Χαμζά Γιουνές, που αναδείχθηκε πέρυσι δεύτερος σκόρερ στη Super League με την Ξάνθη και πήρε μεταγραφή στη Β’ Τουρκίας, και μάλιστα σε νεοφώτιστη.

Να όμως που η Μπούρσασπορ εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον της να εντάξει στο δυναμικό της τον Έρικ Γουόρντεν, τον Γκανέζο φορ της Σπάρτης. Ο 25χρονος πήγε το καλοκαίρι στην ομάδα της Λακωνίας και έχει ήδη βάλει τρία γκολ σε φιλικά προετοιμασίας.

Στην Ελλάδα ο Αφρικανός πρωτοήρθε για τον Φωκικό (29 ματς, 11 γκολ) και ακολούθησαν Λεβαδειακός (4 συμμετοχές), Ηρακλής Ψαχνών (30 ματς, 6 γκολ), Ολυμπιακός Βόλου (12 παιχνίδια, 2 τέρματα) και ΟΦΗ (7 συμμετοχές). Πριν έρθει στη χώρα μας, έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της ισπανικής Θέλτα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον σύλλογο της Α’ Τουρκίας με την ελληνική ομάδα της Football League ξεκίνησαν και απομένει να φανεί εάν ολοκληρωθεί το deal, που δεδομένα θα φέρει αρκετά έσοδα στους Λάκωνες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης