Καρυάτιδες: Πρεμιέρα με Ολυμπιάδα Υμηττού σε αγώνα με 9 γκολ!

Δύσκολη πρεμιέρα των Καρυάτιδων στη Β’ Εθνική σε εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Ολυμπιάδα Υμηττού η οποία είναι ουσιαστικά μια ομάδα Α’ Εθνικής. Το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης  η γυναικεία ομάδα του Νομού Λακωνίας υποδέχτηκε στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής την Ολυμπιάδα Υμηττού, μια ομάδα που υποβιβάστηκε από την Α’ Εθνική και ηττήθηκε 4-5. Το ημίχρονο έληξε 2-0 υπέρ της Ολυμπιάδας με τις Καρυάτιδες να τα δίνουν όλα για την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνουν ένα γκολ μακριά.  Σκόραραν οι Διονυσια Μουζακη Γιαννα Λαμπρακη Βλαχακη Αργυρω Πετρουλια Αργυρω με τα γκολ να μπαίνουν μετά το 60′.  Μεγάλη απουσία για τις Καρυάτιδες αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός της Δέσποινας Καββούρη η οποία αναμένεται να μπει στο χειρουργείο αφού υπέστη ρήξη χιαστών, τραυματίστηκε στο φιλικό αγώνα με τον Άρη Κορίνθου και αναμένεται να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο χθεσινό αγώνα, αγωνίστηκαν οι Κλαρα Γκουντη, Πεννυ Αντωνιου, Γιωργια Παπαγιαννη, Νικολεττα Μπορμπουδακη, Γιωτα Αναγνωσταρα, Πετρουλια Αργυρω, Παντελιτσα Πετρακη, Αργυρω Βλαχακη, Ελενη Γοματου, Διονυσια Μουζακη, Γιαννα Λαμπρακη και αλλαγές οι Σελντα Μεττα, Βασιλικη Κοντογονη και Εβελινα Νικολακακακου.
Παρουσιαστηκε επίσης και η νέα φανέλα με χορηγους το Λακωνία, την ACS και το γυμναστήριο Βιοενεργεια. Επόμενος αγώνας στις 12 Νοεμβρίου εντός έδρας με τον Ίκαρο Πετρωτού.