Σπαρτιατικός: Εντυπωσιακή παρουσίαση της εμφάνισης της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 (βίντεο, φωτογραφίες)

0
166

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των παικτριών για τη νέα εμφάνιση της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21-10-2017 στο Αθλητικό Κατάστημα ¨ΗΜΙΧΡΟΝΟ Σπορ” Σπάρτης, με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Πλειώτας, πολλοί άλλοι επίσημοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι τους οποίους ευχαριστούμε πολύ, όπως και όλους όσοι ήταν κοντά μας εκείνη τη βραδιά. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς επίσης το ρόστερ της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ, οι οποίες έλαμψαν με το χαμόγελο και την παρουσία τους, εισπράττοντας ένα θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκομένους.

Η Διοίκηση του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους ιδιοκτήτες του Αθλητικού Καταστήματος ¨ΗΜΙΧΡΟΝΟ Σπορ” ΑΦΟΙ Φουντούκη, χορηγού της αθλητικής εμφάνισης της φετινής χρονιάς, οι οποίοι με τη στάση τους απέδειξαν έμπρακτα τη συνολική διάθεση προσφοράς και ουσιαστικής υποστήριξης στα αθλητικά δρώμενα του Συλλόγου μας.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ αξίζουν οι φίλοι της ομάδας που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας καθώς και όλος ο κόσμος που στήριξε την προσπάθεια των κοριτσιών για την άνοδο στην κατηγορία, αναμένοντας τη δυναμική παρουσία τους στην επίσημη πρεμιέρα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Το  isports.gr ήταν παρών και σε αυτή την αθλητική εκδήλωση και σας παραθέτει βίντεο και φωτογραφίες: