Σπάρτη: Η ημερομηνία της πρεμιέρας με Παναγιάλειο

0
117

Σίγουρος πως η σέντρα της Football League θα γίνει το τριήμερο 27-28-29 Οκτωβρίου, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.  Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio, όπου ανέφερε πως δεν υπάρχει θέμα με την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις πέντε ομάδες θα λυθούν άμεσα. Ταυτόχρονα ευχήθηκε για ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.  H Σπάρτη ορίστηκε να υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο την Κυριακή 29 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης 15:00.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Θεωρώ ότι 99% θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα προς το παρόν. Οι πληροφορίες που έχω για τις 5 ομάδες μέχρι τώρα είναι ότι δεν έχουν σοβαρά προβλήματα και θα λυθούν. Όσο για τον Αχαρναϊκό δεν είναι πλέον στην δική μου δικαιοδοσία η ομάδα, ανήκει σε άλλους. Τώρα, αν δεν προλάβει να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει, θα δούμε. Φέτος ήταν η πιο εύκολη χρονιά για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά προέκυψαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που αποσύρθηκαν, υποβιβάστηκαν και ανέβηκαν οι δύο ομάδες τελευταία στιγμή και πάλι «φάγαμε» καθυστέρηση. Έτρεξα πάρα πολύ και ταλαιπωρήθηκα γι’ αυτό το πρωτάθλημα. Και πιεζόμαστε πολύ, αλλά από τη στιγμή που τα προβλήματα των ομάδων ήταν ελάχιστα, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην ξεκινήσουμε. Ακόμα δεν έχουμε πάρει και χορηγίες και οι χορηγοί περιμένουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρώτα για να συμφωνήσουν. Η ευχή είναι πρώτα από όλα να ξεκινήσουμε όλοι σωστά και να τερματίσουμε σωστά.»

Για την ώρα μετάδοσης των αγώνων από την ΕΡΤ3:

 

«Σάββατο και Κυριακή 15:00 θα δείχνει η ΕΡΤ3 τους αγώνες».

Για το θέμα της διαιτησίας αλλά και για το τι ποσό λαμβάνουν οι διαιτητές ετησίως:

«Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με την διαιτησία ώστε να μην επιβαρύνονται οι ομάδες. Σχεδόν 1.000.000 παίρνουν οι διαιτητές. Εμείς δεν χρωστάμε ούτε 1 ευρώ. Πρέπει να αρχίσει να μας κοιτάει και εμάς λίγο η Super League, γιατί τα προβλήματα άρχισαν να χτυπούν και την δική της πόρτα. Θα έχουμε επαφές και συζητήσεις για να βρεθούν λύσεις».

Κλείνοντας έδωσε και την ευχή του για το πρωτάθλημα:

«Να γίνει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα γιατί οι ομάδες που βρίσκονται φέτος στην Football League είναι φοβερές».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης