Αστέρας Βλαχιώτη: Κλίμα ενότητας και κοινής πορείας (βίντεο)

0
143

Βρέθηκε η χρυσή τομή για το μέλλον του ΑΣΤΕΡΑ στην Γ’ Εθνική.
Η Διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ με επικεφαλής τον Δημήτρη Μανιατάκο ανέλυσαν τους στόχους της Ομάδας και τα οικονομικά δεδομένα και κάλεσαν τους συμμετέχοντες να συνδράμουν οικονομικά,ώστε η Ομάδα να πορευθεί στους στόχους της,με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ήρεμοι και αφοσιωμένοι στο καλό ποδόσφαιρο και σε καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια.
Οι πολίτες του Βλαχιώτη που συμμετείχαν δυναμικά έκαναν προτάσεις και ανέλαβαν δεσμεύσεις για την οικονομική συμμετοχή στα έξοδα της Ομάδας.
Πέραν της μηνιαίας συνδρομής οι επιχειρηματίες θα συνδράμουν με διαφημιστική προσφορά στο γήπεδο και στο site του ΑΣΤΕΡΑ.
Κοινή πεποίθηση είναι η Ομάδα ανήκει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα και την Λακωνία ως εκπρόσωπος στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική και όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν την Ομάδα με την παρουσία τους στο Γήπεδο.
Τέλος ευχαρίστησαν τον Δήμο Μονεμβάσιας και την Δημοτική αρχή για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μολάων,όπυ θα αγωνίζεται ο ΑΣΤΕΡΑΣ έως την απόκτηση άδειας καταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου Βλαχιώτη.
Μετά την Γενική Συνέλευση που έγινε σε κλίμα συνεννόησης ο κ. Δημήτρης Μανιατάκος δήλωσε ικανοποιημένος και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες πολίτες από το Βλαχιώτη για τον τρόπο στήριξης της Ομάδας.