Σπάρτη: Η αποστολή για την πρεμιέρα με Παναιγιάλειο. Πειθαρχικό παράπτωμα ο Μακρυωνίτης!

0
105
Η αποστολή της Σπάρτης για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος football league  είναι : Γιακουμής , Τρακάκης , Βοσνακίδης , Γραικός, Ασπιώτης , Ζουλιώτης,  Κατσίκης ,Κωστάκης , Μάγκας ,Μπέλης , Μπαρέττας ,Νιάρος , Οικονομόπουλος , Παναγιώτου , Ράνος,  Σάββα , Τριανταφυλλάκος ,Furtado , Randy , Warden
 
 
Εκτός αποστολής μένουν οι τραυματίες  Doraghi , Chimodzi , Ρούμπος,  Παναγιωτόπουλος , Γκρόσιος , Δεινόπαπας . Την Παρασκευή, σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαι ο Ηλίας Μακρυωνίτης , με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί απο την διοίκηση της ΠΑΕ και να ειναι κι αυτός εκτός αποστολής.
Nα σημειωθεί ότι ο Τζαναβάρας χρησιμοποίησε ως βασικό τερματοφύλακα στην ντροπιαστική εξάρα της Κέρκυρας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου τον Μακρυωνίτη ο οποίος λογίζεται ως ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας πίσω από τον Γιακουμή. Μια ήττα που επέφερε χρηματικό πρόστιμο  – πατήστε εδώ με την διοίκηση να ζητά και ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο! Στην αποστολή της Κυριακής μετά και το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο Μακρυωνίτης, δεύτερος τερματοφύλακας θα είναι ο Σπαρτιάτης Τάσος Τρακάκης.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Σπάρτης