Δόξα Δράμας: Απάντηση στην ανακοίνωση του Απόλλων Πόντου

0
135

Oι Δραμινοί απάντησαν στην ανακοίνωση του Απόλλων Πόντου – πατήστε εδώ, θεωρούν ότι πρόκειται για μια κίνηση που φαίνεται βγαλμένη από τα …περσινά και θυμίζει τις τακτικές των «προληπτικών» ανακοινώσεων που ακολούθησε η ομάδα της Καλαμαριάς, φέτος του Πόντου.

Και συνέχισαν:

 

«Είναι γεγονός ότι αυτές οι κινήσεις της βγήκανε ιδιαίτερα ωφέλιμες πέρσι, οι διοικούντες του Απόλλωνα χρησιμοποιούν και πάλι την ίδια συνταγή.

Δημιουργώντας «ανεμόμυλους» για εχθρούς σαν άλλοι Δον Κιχώτες στρέφονται κατά του Γιάννη Μπύρου χωρίς να τον κατονομάζουν, ζωγραφίζοντας τον ως «ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δόξα».

Χωρίς να έχει ασχοληθεί ουδείς μαζί τους βάζουν μπροστά τον «ιδιοκτήτη της Δόξας» σαν το φάντασμα που τους κυνηγάει παντού. Σαν να είναι ο μοναδικός του αντίπαλος, που δεν ασχολείται με κανέναν άλλο παρά μόνο με αυτούς.

Φυσικά είναι οφλαμοφανέστατο και στον πλέον αδαή ότι ο στόχος είναι και πάλι η διαιτησία του κυριακάτικου αγώνα.

Επειδή λοιπόν οι διαιτητές είναι από την Δράμα, σύμφωνα με την λογική των διοικούντων του Απόλλωνα, αυτομάτως  είναι και εχθροί της ομάδας τους.

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» λέει ο θυμόσοφος λαός και ταιριάζει γάντι στο …γάντι που πετάει και πάλι η διοίκηση των Καλαμαριωτών».