Μπύρος: «Υπάλληλός μου ο Τσακίρης, ας τον βγάλουν»

0
91

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιάννης Μπύρος παραδέχθηκε ότι ο βοηθός διαιτητής Κωνσταντίνος Τσακίρης είναι υπάλληλος του ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον διαιτητή Κωνσταντίνο Κοτσάνη.

Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας υποστήριξε ότι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είναι υπάλληλος του εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν γνώριζε ότι εργάζεται και ως διαιτητής και το έμαθε από τα δημοσιεύματα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ρολόι που υπάρχει στο γήπεδο της Δόξας και φέρει την επωνυμία του Κοτσάνη, που είναι και διαιτητής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν παίρνει χρήματα από εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μπύρος για:

 – το εάν είναι υπάλληλος του ο Τσακίρης: «Εννοείται. Είναι υπάλληλος μου εδώ και ένα με ενάμιση χρόνο. Εγώ ορίζω τη διαιτησία και θα τους πω να μην βάζουν υπάλληλο μου στην Καλαμαριά; Ας τον βγάλουν αύριο. Εγώ το έμαθα από τα δημοσιεύματα γιατί δεν ασχολούμαι με διαιτητές και με συστήματα. Θα κάνω κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο. Θα με βάλει σε περιπέτειες; Είναι δικό του πρόβλημα και των ανθρώπων που ορίζουν τους διαιτητές».

 – τον διαιτητή Κοτσάνη: «Ο άνθρωπος έχει ένα ρολόι στο γήπεδο της Δόξας από τότε που εγώ δεν ήξερα τι είναι το ποδόσφαιρο και αυτός δικός μου είναι. Τι να κάνουμε; Είναι ένα παλιό ρολόι που βρίσκεται εκεί εδώ και 20 χρόνια και μάλιστα έχουν σβηστεί τα γράμματα και σκεφτόμουν να του πω να το αλλάξει. Εγώ πέρυσι πήγα στην ομάδα. Αυτός ισχυρίζεται ότι συμφώνησε με τους προηγούμενους να τους βάλει ένα ρολόι στο γήπεδο. Εμένα δε μου έχει δώσει ούτε ένα ευρώ».

 – το εάν μπορούν να κάνουν σενάρια σχέσης Μπύρου – Κοτσάνη: «Εννοείται ότι μπορεί να το πει. Εννοείται ότι μπορεί να πουν ότι τον καθοδηγώ».

 

 – την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου: «Εάν δεν ξέρει τι εστί Μπύρος, έχει δίκιο. Εγώ δεν ξέρω ποιοι είναι οι διαιτητές και ούτε στον προηγούμενο αγώνα δεν γνώριζα τους διαιτητές της ομάδας μου. Είπα στους ανθρώπους μου ότι δεν ασχολούμαστε με διαιτησίες».