Σπάρτη: Δηλώσεις Σωτηρόπουλου μετά την ισοπαλία στη Καλαμαριά

0
100

Ο βοηθός του Τζαναβάρα, Κώστας Σωτηρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την ισοπαλία στη Καλαμαριά, αλλά δήλωσε πικραμένος που η Σπάρτη δεν έφυγε με τη νίκη. Η δήλωσή του: 

«Αν μας έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή ισοπαλία εδώ θα λέγαμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς μας δόθηκε η ευκαιρία να το κλέψουμε, δυστυχώς δεν το κλέψαμε και δεν πήραμε τους τρεις πόντους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν, ειδικά στο κέντρο με τα μαρκαρίσματα. Είχαμε δει τον Απόλλωνα και θεωρώ ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην κυκλοφορία, ειδικά στο χώρο του κέντρου και μπορεί να πνίξει πολλές ομάδες.

Παλέψαμε όλη την εβδομάδα, θες και λίγο η τύχη, βγήκε η προσπάθεια των παιδιών και πήραμε τον πόντο που πάντα είναι πολύτιμος. Εγώ είμαι πικραμένος, γιατί ειδικά στο τέλος μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε το τρίποντο και να φύγουμε πιο χαρούμενοι. Θα ήθελα να ευχηθώ στον κύριο Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που τον εκτιμώ αφάνταστα. Ήταν ο πιο αξιόλογος άνθρωπος στις σχολές προπονητών και λέγαμε όλοι τα καλύτερα. Καλή συνέχεια και ο Απόλλων θα φτάσει εκεί που πρέπει να πάει. Ακουσα από τους παίκτες του τα καλύτερα λόγια».