ΕΠΣ Λακωνίας: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομου. Αλλαγές αγωνιστικού προγράμματος.

0
200

Μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Μακαριστού Μητροπολίτη Μάνης κυρού Χρυσόστομου η ΕΠΣ Λακωνίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την ανείπωτη θλίψη των μελών της προς τους οικείους τους και την τοπική κοινωνία. Επίσης θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Μητρόπολη Μάνης και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 11-12 Νοεμβρίου που θα τελεσθούν στο Δήμο Ανατολικής Μάνης.

 

Από την επιτροπή πρωταθλήματος ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα:

1) ο αγώνας για την 5η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Ταϋγετος Παλαιοπαναγιάς – Λεωνίδας Σπάρτης θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Φάριδος “Ν. Παπαδάκος” το Σάββατο 11/11 και ώρα 15:00 αντί την Κυριακή 12/11, λόγω της διεξαγωγής την ίδια ημερομηνία στο ίδιο γήπεδο του αγώνα Καρυάτιδες – Ίκαρος Πετρωτού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας γυναικών και

2) ο αγώνας για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος παίδων Μολαϊκός – Α.Π.Π.Σ. Σπάρτης θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/11 και ώρα 11:00 στο γήπεδο Ασωπού, αντί στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων που είχε αρχικά οριστεί.