Σωτηρόπουλος: Η Σπάρτη θα γίνει ακόμη καλύτερη ομάδα.

0
105

«Να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο»

Στόχος της Σπάρτης είναι να νικά σε κάθε παιχνίδι σύμφωνα με τον Κώστα Σωτηρόπουλο.

Ο τεχνικός της Σπάρτης δήλωσε μετά τοη νίκη (2-0) επί του Απόλλωνα Λάρισας:

«Δεν ήμασταν τόσο καλοί σήμερα. Ξέραμε ότι παίζαμε με μία ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική της θέση, είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Το είχαμε επισημάνει αυτό, ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο και ότι το παιχνίδι θα ήθελε υπομονή και όπως και έγινε. 

Εμείς η Σπάρτη να ξέρετε ότι είμαστε και θα γίνουμε ακόμη καλύτερη ομάδα. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, σεβόμαστε τους πάντες. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε, όσος ήταν αυτός. Θα συνεχίσουμε έτσι να δουλεύουμε. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να φέρουμε τον κόσμο της Σπάρτης στην κερκίδα. Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά και η προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση, από όλους μας αξίζει η ομάδα να έχει λίγο περισσότερο κόσμο».

Ο Αντώνης Ράνος, από την πλευρά του, τόνισε:

«Η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική για ψυχολογικούς λόγους. Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε προσπάθεια, ήμασταν λίγο άτυχοι. Σήμερα πάλι προσπαθήσαμε πολύ, δεν ήμασταν τόσο καλοί, είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Ήρθε η νίκη, μας ανέβασε ψυχολογικά και βαθμολογικά και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πηγαίνουμε για τη νίκη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα και να είναι σίγουρος ότι θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε»