Ανείπωτη τραγωδία σε τροχαίο δυστύχημα.

Ανείπωτη τραγωδία τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, της ημέρας που η Σπάρτη γιορτάζει τον πολιούχο της, τον Οσίο Νίκωνα τον “Μετανοείτε”.

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων που κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις στην Εθνική οδό Σπάρτης-Μονεμβάσιας, συγκεκριμένα ένα χιλιόμετρο μετά την πρώτη διασταύρωση για τις Κροκέες, σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και υπάρχει ένας σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr, στο ένα όχημα επέβαινε ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης με ένα συγγενή του και ένα φίλο του, και είχαν κατεύθυνση προς περιοχή του Δήμου Ευρώτα για ψάρεμα μεταφέροντας στο πίσω μέρος του οχήματος ρυμουλκό με την βάρκα. Το δεύτερο όχημα, μάρκας BMW, οδηγούσε ένας 20χρονος από τις Κροκέες. Νεκροί είναι οι δυο οδηγοί των οχημάτων καθώς και ο ένας από τους δύο επιβάτες του πρώτου οχήματος. Ο τρίτος επιβαίνοντας, συγγενής του ιατρού, είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, και είχε ως αποτέλεσμα η βάρκα να προσκρούσει στο πίσω μέρος του οχήματος που τη μετέφερε όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της τροχαίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων.

το σημείο του δυστυχήματος

και οι φωτογραφίες από το πρώτο όχημα με τους τρεις επιβαίνοντες

φωτογραφίες από το Krokees.gr