Ο όμιλος Κυριάκος Κακούρος ΑΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων Λεωνίδα Καράντζαλη, Παναγιώτη Χίου

Ο όμιλος επιχειρήσεων Κυριάκος Κακούρος μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας Λεωνίδα Καράντζαλη, Παναγιώτη Χίου και Θανάση Κοτσώνη – πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα:

Η διοίκηση και το προσωπικό του ομίλου επιχειρήσεων Κυριάκος Κακούρος ΑΕ όντας σοκαρισμένοι από την θλιβερή είδηση της απώλειας των Λεωνίδα Καράντζαλη, Παναγιώτη Χίου, Θανάση Κοτσώνη εκφράζουμε τα θερμά και βαθύτατα συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας. Οι δύο φίλοι Λεωνίδας Καράντζαλης και Παναγιώτης Χίος αποτελούσαν δικούς μας ανθρώπους και η απώλεια τους μας έχει συγκλονίσει. Ο εκλιπών ιατρός προσέφερε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει και κουράγιο στους ανθρώπους των τριών εκπλιπόντων.

Όμιλος Επιχειρήσεων Κυριάκος Κακούρος Α.Ε.