Σπαρτιατικός: Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Παμβοχαϊκού!

Σημαντική νίκη εκτός έδρας για τις αθλήτριες του Σπαρτιατικού. Με αρκετές ελείψεις ταξίδεψε η ομάδα στο Βραχάτι για ενα ακόμα ματς με τις κουρτσούνη, τρουγκάκου, τσεμπελή και βενιζέλου να μένουν εκτός αποστολής.
Παρά την κακή τους απόδοση τα κορίτσια του Σπαρτιατικού κράτησαν την συγκέντρωσή τους στα κρίσιμα σημεία και πήραν άλλο ενα καθαρό τρίποντο στο πρωτάθλημα με 1-3 σετ, παρα το οτι βρέθηκαν απο νωρίς πίσω στο σκορ με 1-0 σετ, απέναντι σε μια εξίσου νεανική και αξιόμαχη ομάδα οπως αυτή του Παμβοχαικού σταθερή συμμετοχη τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Β εθνικής. Τρίτη νίκη σε 4 αγωνιστικές στο όπως όλα δείχνουν ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.
Επόμενη αγωνιστική εντός η ομάδα θα χρειαστεί την βοήθεια για άλλη μια φορά του κόσμου, με τον πρωτοπόρο και  οπως όλα δείχνουν το ισχυρότερο φαβορί φέτος Απόλλων Καλαμάτας.

Τα σετ:  25-23,  23-25,  20-25, 23-25
Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: (Μαρινόπουλος Α.) Κουιμέλη, Βιπιάκη, Κλενιάτη, Κλειτσινάρη, Αρβανίτη, Μπαρτζή, Τσιούλκα, Ξενοπούλου, Θεοδοσίου, Κατσαδούρου, Βιγλάκη, Παπακωνσταντίνου, Μπάρλα Μπαγιώκου.
Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: (Κωνσταντόπουλος, Σταυρόπουλος) Καπετάνιου, Αποστολοπούλου, Δημητριάδη, Αθανασοπούλου, Σάλαρη, Τσεμπελή Α., Δημάκη, Μηλιάκου, Μάμμη, Θεοφιλάκου.

4η αγωνιστική
ΑΕΠ Ολυμπίας – ΑΟ Ακρίτας 0-3
ΕΑ Πατρών – Παναχαϊκή ΓΕ 3-0
Απόλλων Καλαμάτας – ΓΣ Άργους 3-1

Βαθμολογία ( 4 αγ.)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 10 
Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 8
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 8
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 8
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ 7
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 5
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 2
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε  0