Οι 15 καινοτομίες του Gillette Unileague!


Η σεζόν στο Gillette Unileague ξεκινά αυτή τη βδομάδα και χιλιάδες φοιτητές περιμένουν με Λαχτάρα να τα δώσουν όλα στο κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5×5. Μαζί όμως με την δράση στο γήπεδο, οι φετινές καινοτομίες είναι πλέον πολλές! Αναλυτικά
-H Gillette, ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου, χορηγός της Barcelona, της Bayern και όχι μόνο  και το αποτέλεσμα θα είναι …εκρηκτικό. Μαζί με την Gillette και η Old Spice ως χρυσός χορηγός, ενώ διατηρείται και επεκτείνεται η συνεργασία με Umbro, Vodafone CU, Nikon, Anek Lines και ekdromi.gr. Παράλληλα το Gillette Unileague έχει πλέον νέο λογότυπο και ανανεωμένο προφίλ μετά από 16 χρόνια.
-Υψηλής αξίας έπαθλα: Η πρωταθλήτρια ομάδα του ποδοσφαίρου κερδίζει για 1η φορά από ένα iPad για κάθε παίχτη. Παράλληλα οι Πρωταθλητές όλων των πόλεων κερδίζουν ένα ταξίδι για όλη την ομάδα για την Πανελλήνια Τελική Φάση στον Βόλο με όλα τα έξοδα καλυμμένα. Επιπλέον, μια μεγάλη σειρά δώρων θα διατεθεί για τους διακριθέντες της διοργάνωσης όπως τα εξής: φωτογραφικές μηχανές Nikon, ποδοσφαιρικοί σάκοι Umbro, μπάλες Umbro, δωροεπιταγές των 50€ & 20€ για ταξίδια από το ekdromi.gr, δωροκουπόνια Domino’s και Odeon από το CU around και άλλα πολλά, μοιρασμένες σε διαφορετικές κατηγορίες νικητών.
-Οι πόλεις που θα λάβει χώρα φέτος η ποδοσφαιρική διοργάνωση είναι για πρώτη φορά 12 (αριθμός-ρεκόρ) και είναι οι εξής: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Σπάρτη
-To www.unileague.gr αλλάζει όψη και μορφή. Από το νέο έτος θα λανσαριστεί το νέο website της διοργάνωσης.
-Η Πανελλήνια Τελική Φάση θα λάβει χώρα στον Βόλο στο τέλος Μαΐου.
-Η Πανελλήνια Τελική Φάση θα περιλαμβάνει 16 ομάδες και η δομή των αγώνων δεν θα βασίζεται σε νοκ άουτ αγώνες αλλά θα διαμορφωθούν 4 όμιλοι των 4 ομάδων, για 1η φορά στην ιστορία της με πολλαπλά παιχνίδια ανά ημέρα.
-Η Πανελλήνια Τελική Φάση θα έχει πάμπολλες εκπλήξεις και πρωτοφανή παράγματα: Θα διεξαχθεί Πανελλήνια Τελική Φάση και για το Κύπελλο, θα υπάρξουν side events την ημέρα του τελικού, live streaming αγώνων, δωρεάν νερό και άλλες παροχές σε όλους τους παίχτες, πέραν όλων όσων ήδη συμβαίνουν εδώ και χρόνια στην γιορτή του θεσμού αυτού.
-Το Gillette Unileague θα διεξάγεται με περισσότερες και έτσι ευέλικτες επιλογές ωρών και ημερών, τόσο Σαββατοκύριακα, όσο και καθημερινές. Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα θα βασίζεται σε ομίλους ημέρας και θα αποφεύγονται τυχόν αλλαγές και αναβολές.
-Το Gillette Unileague είναι πλέον μία τεράστια Πανευρωπαϊκή διοργάνωση. Πάνω από 80.000 φοιτητές από  την Ευρώπη παίζουν την σεζόν 2017-18 σε 10 χώρες και σε περισσότερες από 100 πόλεις: Ελλάδα, Γερμανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβακία, Τσεχία, Σλοβενία, Ρωσία.
-Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος θα έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague EURO 2018 με τους νικητές φοιτητές όλων των χωρών της διοργάνωσης.
-Οι κορυφαίοι παίχτες της διοργάνωσης συνεχίζουν να επιλέγονται για να συμμετάσχουν στην Ελληνική Ομάδα Minifootball και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball 2018, όπως συμβαίνει τα τελευταία 6 χρόνια.
-Για 1η φορά στην ιστορία του θεσμού, ένα δίκτυο 40 συνεργατών είναι οι ambassadors της διοργάνωσης: Άνθρωποι που ήθελαν να γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου και συνδέονται μαζί της μέσω της εργασίας και των ιδεών τους.
-Το Gillette Unileague  ξεκινά τη νέα εποχή όσον αφορά την παρουσία του στα social media. Θα υπάρχουν συνεχή uploads με φωτογραφίες και διαρκής επικοινωνία από εκεί ενώ όλοι οι fans θα απολαμβάνουν διαγωνισμούς με δώρα από όλους τους χορηγούς, κάτι το οποίο έχει ήδη αρχίσει

-Τα νέα της διοργάνωσης θα μπορούν να τα μαθαίνουν όλοι, τόσο από τον ηλεκτρονικό όσο και τον έντυπο Τύπο σε όλη την Ελλάδα.