Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή 3/12 και ώρα 3 μ.μ. με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό στο Ξηροκάμπι.
Στο μεταξύ ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου για την 6η αγωνιστική, νίκησε εντός έδρας την Άμιλλα Αγ. Ιωάννη με σκορ 4-2 σε έναν αγώνα που κυριάρχησε το πάθος των ποδοσφαιριστών για τη νίκη. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 18’ όμως ο Διαμαντάκος Γεώργιος στο 41’ ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη ο Παναγιώτης Σούμπασης έκανε το 2-1 . Στο 67’ ύστερα από σέντρα σουτ του Ατσαβέ Παναγιώτη η μπάλα κατέληξε στο τέρμα από πόδια των φιλοξενουμένων και έτσι έγινε το 3-1 ενώ το 3-2 έγινε στο 81 ύστερα από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η Άμιλλα. Στο 89 οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες και στο 91 ο Παναγιώτης Σούμπασης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το τελικό 4-2.
Την 7η αγωνιστική η ομάδα μας είχε ρεπό, όμως τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων δεν την επηρέασαν βαθμολογικά και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
Τέλος, αν και καθυστερημένα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που έφυγαν από κοντά μας μετά το τραγικότατο δυστύχημα , που συνέβη το ξημέρωμα της Κυριακής που μας πέρασε. Ευχόμαστε να είναι η τελευταία δυσάρεστη είδηση για το νομό μας, που το τελευταίο καιρό έχει δοκιμαστεί αρκετά στο άκουσμα τέτοιων περιπτώσεων.