Τρίκαλα: Στήριξη στον Αντωνίου

0
164

Την παραίτησή του από τον ΑΟ Τρίκαλα έθεσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Πόντου ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο Έλληνας τεχνικός ύστερα από τη λευκή ισοπαλία, στη συνέντευξη Τύπου, πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.  Η διοίκηση του ΑΟΤ όμως συνεχίζει να τον στηρίζει.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δηλώνει για ακόμη μια φορά την απεριόριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή μας, Σωτήρη Αντωνίου. Είναι απορίας άξιο και μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο που συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα, προπονητές να κρίνονται ως πετυχημένοι η αποτυχημένοι ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

Είμαστε πεπεισμένοι πως οι ίδιοι που πανηγύριζαν την Τετάρτη για την πρόκριση της ομάδας μας στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι οποίοι αμφισβήτησαν τους πάντες μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα. Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου, 2017-18 θα γίνει στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία της ομάδας που δημιουργήσαμε και η οποία μερικές φορές, όντως, δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και εξετάζουμε λύσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν προς την θετική κατεύθυνση και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι η απομάκρυνση του προπονητή.

Δημήτρης Μπαταγιάννης

Ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα

Ανδρέας Μπέκιος

Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα».