Σπάρτη: Δηλώσεις Γράφα, Ράνου

0
123

Οι δηλώσεις των Γράφα, Ράνου μετά τη νίκη στα Περιβόλια:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για εμάς, τηρουμένων των αναλογιών ότι ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός είναι μια καλή ομάδα και άμα δεν «διαβάσεις» καλά το παιχνίδι σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Ήταν ένα ματς στο οποίο εμείς προσαρμοστήκαμε θα έλεγα τακτικά άριστα και στα δύο ημίχρονα, με άλλο σχηματισμό στο πρώτο ημίχρονο και με άλλο στο δεύτερο η ομάδα των Χανίων. Παρόλα αυτά εμείς δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, προσαρμοστήκαμε άριστα και τακτικά σε φάση άμυνας και τακτικά σε φάση επίθεσης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, όταν μία ομάδα αρκετά γρήγορη και ποιοτική όπως είναι ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, τα κάνεις να έχουν 1-2 τελικές, αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη επιτυχία. Για εμάς το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει ήδη τώρα, είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό που πήραμε.

Χρειαζόμασταν να πάρουμε μία νίκη η οποία θα μας έδινε ψυχολογία και την πήραμε απέναντι σε έναν ικανό και ποιοτικό αντίπαλο και σε μία δύσκολη έδρα. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Να ευχηθώ στην ομάδα των Χανίων, γιατί έχω περάσει από εδώ και χαίρομαι που είμαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον, καλή συνέχεια και εύχομαι τα καλύτερα».

Ράνος: Ο κόους κατάφερε να μας περάσει αυτά που θέλει

«Θα συμφωνήσω με όσα είπε ο κόουτς. Θα σταθώ στην προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά σήμερα. Ο κόουτς είναι λίγες μέρες μαζί μας, ωστόσο κατάφερε να μας περάσει αυτά που θέλει, τακτικά πώς θέλει να λειτουργούμε. Θεωρώ ότι τα περισσότερα τα καταφέραμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, έχουμε μέχρι το βράδυ να χαρούμε τη νίκη και να συνεχίσουμε όλη την εβδομάδα όπως κάναμε μέχρι τώρα.

Να ευχηθώ και στα παιδιά της αντίπαλης ομάδας καλή συνέχεια. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε μια… σούμα για όλη τη χρονιά».